Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez trzymam kciuki &&
Olciaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa czekamy na info !!!!!
U mnie... Dziś 11 dzień po IUI... objawów zero.... test chyba zrobię w weekend ale boję się że znowu lipa!!
6 IUI -
20.09.2018 criotransfer 3AA- 9dpt beta 9.61, 11dpt beta 1.89
12.02.2019 criotransfer 3AB - 8dpt beta <1,2
10.04 criotransfer 3CC - 8dpt beta < 1,2
Nie mam więcej zarodków.....
03.02.2020 - dostaliśmy się do dofinansowania ivf
03.2020 - start drugiej procedury ?
lewy jajowód niedrożny
Hashimoto
mutacja MTHFR i PAI-1
KIR Bx -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Hej, już po wszytko poszło wg planu i kropek jest ze mną Endo ponoć bardzo ładne Transfer robił dr Kłosiński. najgorsze było to ciągłe parcie w pęcherzu. Ogólnie cieszę się, że mam to za sobą i jestem bardzo zmęczona - pewnie po tym relanium. A teraz najgorsze... czekanie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Nie dziękuję żeby nie zapeszyć Też się czułaś taka zmęczona po? Ja byłam mega spięta i ciągle kazali mi się rozluźniać (łatwo powiedzieć osobie rozkraczonej na fotelu gin)
-
nick nieaktualny
-
olcia.de wrote:Właśnie ja byłam wyjatkowo spokojna, aż sama byłam w szoku hehe. Najwazniejsze,że juz jestes po, teraz odpoczywaj i cierpliwie czekaj na betę. Ja ide pojutrze. Niestety, coraz bardziej oswajam się z myślą, że się nie udało... no ale w czwartek wszystko bedzie jasne
Nooo weeezolcia.de lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mam kompletnie zadnych przeczuc... wierze,ze sie uda, naprawdę, ale z drugiej strony staram się psychicznie przygotowac na porażkę... korci mnie, żeby sobie jutro rano siknąć... ale to chyba średni pomysł... niektorym dziewczynom bie wychodzą testy nawet po pozytywnej becie wiec chyba nie ma sensu sobie stresu dokladac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olcia.de wrote:Hahah z mężem doszlam do porozumienia i stanęło na czwartku haha wiedzialm, że będziesz "zawiedziona" haha
olcia.de lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Tam to można nasłuchać się historii, i tych lepszych i tych gorszych. Ale uważam, że pozytywne nastawienie jest bardzo ważne A za Ciebie w czw trzymam kciuki, pewnie jak Ty zrobisz 9 dpt to ja też Idę za Tobą krok w krok
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Ja też tak uważam- pozytywne myslenie polowa sukcesu! Czasami tylko wkradaja się czarne mysli... zazwyczaj jak brzuch mocniej zaboli jak na @
Dziewczyny a jakie witaminki bierzecie? Bo ja teraz brałam Prenatal Uno,a tu w zaleceniach mam napisany jakiś femibion lub Mama DHEA. Czy to są jakieś różnice? -
nick nieaktualny