X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Salve Medica Łódź
Odpowiedz

Salve Medica Łódź

Oceń ten wątek:
  • Talto109_ Debiutantka

Wysłany: 1 sierpnia, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Pina wrote:
    Jeśli szukasz nadal kliniki to polecam Gametę Rzgów. Byłam pacjentką obu klinik i jak dla mnie Gameta ma o niebo lepsze podejście do par leczących się, nie ma takiego chaosu i braku organizacji jak w Salve, jest większy spokój w klinice.

Dziękuję bardzo :) a polecasz jakiegoś konkretnego lekarza tam ?

🧑31
    🧒25
    🐶4

06.2024 start starań
    06.2024 ⏸️
    06.2024 beta⬇️
  • _Pina Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talto109_ wrote:
    Dziękuję bardzo :) a polecasz jakiegoś konkretnego lekarza tam ?
    Banach-Stróżycka, Połać i Baczyńska-Strzecha :)

age.png

Nasze szczęście już z nami 💖
  • Sylaada Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Pina wrote:
    Banach-Stróżycka, Połać i Baczyńska-Strzecha :)

A jeżeli chodzi o podejście do leczenia? Jest jakaś różnica?

♀️ 90' ♂️ 90'

Starania od koniec 2023

1 IUI 30.06.25 ❌
    Letrozole+Vagirux+Ovitrelle + Cyclogest
    Dwa pęcherzyki dominujace, zabieg udany 🤞
    Owulacja potwierdzona 01.07, pękły 2 pęcherzyki

2 IUI 29.07.25 ❌ odwołana || starania naturalne
    Letrozole+Vagirux+Ovitrelle + Cyclogest
    Owulacja potwierdzona 31.07, pękły 2 pęcherzyki 🤞

AMH 2,190 🆗
    Drożność jajowodów 🆗

Cykl 26-33 dni
    💊Suplementy:
    Ovarin
    Omega 3 healthlabs
    💊 Leki:
    Euthyrox N50

🎩 badania nasienia 🆗
  • Daja12 Nowa

Wysłany: 9 sierpnia, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Podbije troszkę wątek.
    Mam pytanie, czy ktoś z tutaj obecnych chodził do Pani Profesor Słowikowskiej-Hilczer z mężem?

Mąż ma bardzo słabe wyniki nasienia, mieliśmy już drugą wizytę, na razie bez większych zmian ani wyjaśnień, zlecono nam badania genetyczne i posiew.

Jestem ciekawa czy Pani Profesor pomogła któremuś z waszych mężów i udało się wam zajść naturalnie w ciążę przy jej leczeniu?
    My walczymy, ale już parokrotnie słyszeliśmy z ust lekarzy że może być ciężko i żebyśmy zastanowili się nad in vitro. Mała liczba plemników, teraz troszkę wzrosły z 1,5 mln na 21, ale za to ruchliwość i reszta parametrów spadła, morfologia 0%. Boimy się że marnujemy czas i lepiej byłoby wejść już teraz na drogę in vitro…

• _Pina Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylaada wrote:
    A jeżeli chodzi o podejście do leczenia? Jest jakaś różnica?
    Wydaje mi się, że każdy ma swój sposób prowadzenia pary ale wszyscy wymienieni wyżej robią co mogą by pomoc zajść w ciążę. Przede wszystkim traktują Cię tam jak człowieka od lekarzy po personel na recepcji i pielęgniarki/położne. Jasne nigdzie nie jest idealnie ale mam porównanie i chciałabym móc usłyszeć takie opinie zanim trafiłam do Salve ale wtedy byłam jak dziecko we mgle gdy zaczynałam szukać przyczyn braku ciąży.

age.png

Nasze szczęście już z nami 💖
‹‹ 939 940 941 942 943
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ