X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sildenafil potrzebny
Odpowiedz

Sildenafil potrzebny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka89 Koleżanka

Wysłany: 5 października, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ma ktoś na sprzedaż?

• Nadzieja9 Znajoma

Wysłany: 5 października, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka89 wrote:
    Czy ma ktoś na sprzedaż?

Kupisz w aptece bez recepty tabletki z Sildenafilem 25mg. Moja rada: kup niepowlekane (np. Inventum, ale też inne nazwy), te w kolorowej śliskiej powłoczce (np. Maxigra go) nie jestem pewna czy się dobrze akurat w pochwie rozpuszczają. Aplikowałam po prostu tabletkę, rozkruszoną ew. na 2 części (pomyślałam że tak się lepiej wchłonie), co 6 godz, czyli 4x dziennie. Czytałam że część dziewczyn brało 50mg 2x dziennie - pewnie są różne opcje. U mnie podziałało: w czwartek 8 dc endo 4.1 mm. W czwartek wieczorem wyczytałam na tym forum że Sildenafil pomaga - a żaden gin z kliniki mi tego nie powiedział :/ Wtedy mąż podskoczył do apteki, kupił to inventum bez recepty. Wzięłam w sumie od czw wieczorem do soboty rano 6 tabletek - w sb 10 dc o 10.00 endo 7.2 :)

• Stokrotka89 Koleżanka

Wysłany: 5 października, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja9 wrote:
    Kupisz w aptece bez recepty tabletki z Sildenafilem 25mg. Moja rada: kup niepowlekane (np. Inventum, ale też inne nazwy), te w kolorowej śliskiej powłoczce (np. Maxigra go) nie jestem pewna czy się dobrze akurat w pochwie rozpuszczają. Aplikowałam po prostu tabletkę, rozkruszoną ew. na 2 części (pomyślałam że tak się lepiej wchłonie), co 6 godz, czyli 4x dziennie. Czytałam że część dziewczyn brało 50mg 2x dziennie - pewnie są różne opcje. U mnie podziałało: w czwartek 8 dc endo 4.1 mm. W czwartek wieczorem wyczytałam na tym forum że Sildenafil pomaga - a żaden gin z kliniki mi tego nie powiedział :/ Wtedy mąż podskoczył do apteki, kupił to inventum bez recepty. Wzięłam w sumie od czw wieczorem do soboty rano 6 tabletek - w sb 10 dc o 10.00 endo 7.2 :)
    Dzięki za radę:)

Mimo wszystko podtrzymuje - jeśli ktoś ma na sprzedaż- z chęcią kupię;)

• Stokrotka89 Koleżanka

Wysłany: 9 października, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

• Stokrotka89 Koleżanka

Wysłany: 17 października, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up up

• Stokrotka89 Koleżanka

Wysłany: 24 października, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up up up

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ