Sildenafil potrzebny
-
Stokrotka89 wrote:Czy ma ktoś na sprzedaż?
Kupisz w aptece bez recepty tabletki z Sildenafilem 25mg. Moja rada: kup niepowlekane (np. Inventum, ale też inne nazwy), te w kolorowej śliskiej powłoczce (np. Maxigra go) nie jestem pewna czy się dobrze akurat w pochwie rozpuszczają. Aplikowałam po prostu tabletkę, rozkruszoną ew. na 2 części (pomyślałam że tak się lepiej wchłonie), co 6 godz, czyli 4x dziennie. Czytałam że część dziewczyn brało 50mg 2x dziennie - pewnie są różne opcje. U mnie podziałało: w czwartek 8 dc endo 4.1 mm. W czwartek wieczorem wyczytałam na tym forum że Sildenafil pomaga - a żaden gin z kliniki mi tego nie powiedział Wtedy mąż podskoczył do apteki, kupił to inventum bez recepty. Wzięłam w sumie od czw wieczorem do soboty rano 6 tabletek - w sb 10 dc o 10.00 endo 7.2 -
Nadzieja9 wrote:Kupisz w aptece bez recepty tabletki z Sildenafilem 25mg. Moja rada: kup niepowlekane (np. Inventum, ale też inne nazwy), te w kolorowej śliskiej powłoczce (np. Maxigra go) nie jestem pewna czy się dobrze akurat w pochwie rozpuszczają. Aplikowałam po prostu tabletkę, rozkruszoną ew. na 2 części (pomyślałam że tak się lepiej wchłonie), co 6 godz, czyli 4x dziennie. Czytałam że część dziewczyn brało 50mg 2x dziennie - pewnie są różne opcje. U mnie podziałało: w czwartek 8 dc endo 4.1 mm. W czwartek wieczorem wyczytałam na tym forum że Sildenafil pomaga - a żaden gin z kliniki mi tego nie powiedział Wtedy mąż podskoczył do apteki, kupił to inventum bez recepty. Wzięłam w sumie od czw wieczorem do soboty rano 6 tabletek - w sb 10 dc o 10.00 endo 7.2
Mimo wszystko podtrzymuje - jeśli ktoś ma na sprzedaż- z chęcią kupię -