X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sildenafil potrzebny
Odpowiedz

Sildenafil potrzebny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka89 Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2024, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ma ktoś na sprzedaż?

• Nadzieja9 Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2024, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka89 wrote:
    Czy ma ktoś na sprzedaż?

Kupisz w aptece bez recepty tabletki z Sildenafilem 25mg. Moja rada: kup niepowlekane (np. Inventum, ale też inne nazwy), te w kolorowej śliskiej powłoczce (np. Maxigra go) nie jestem pewna czy się dobrze akurat w pochwie rozpuszczają. Aplikowałam po prostu tabletkę, rozkruszoną ew. na 2 części (pomyślałam że tak się lepiej wchłonie), co 6 godz, czyli 4x dziennie. Czytałam że część dziewczyn brało 50mg 2x dziennie - pewnie są różne opcje. U mnie podziałało: w czwartek 8 dc endo 4.1 mm. W czwartek wieczorem wyczytałam na tym forum że Sildenafil pomaga - a żaden gin z kliniki mi tego nie powiedział :/ Wtedy mąż podskoczył do apteki, kupił to inventum bez recepty. Wzięłam w sumie od czw wieczorem do soboty rano 6 tabletek - w sb 10 dc o 10.00 endo 7.2 :)

Wysłany: 5 października 2024, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja9 wrote:
    Kupisz w aptece bez recepty tabletki z Sildenafilem 25mg. Moja rada: kup niepowlekane (np. Inventum, ale też inne nazwy), te w kolorowej śliskiej powłoczce (np. Maxigra go) nie jestem pewna czy się dobrze akurat w pochwie rozpuszczają. Aplikowałam po prostu tabletkę, rozkruszoną ew. na 2 części (pomyślałam że tak się lepiej wchłonie), co 6 godz, czyli 4x dziennie. Czytałam że część dziewczyn brało 50mg 2x dziennie - pewnie są różne opcje. U mnie podziałało: w czwartek 8 dc endo 4.1 mm. W czwartek wieczorem wyczytałam na tym forum że Sildenafil pomaga - a żaden gin z kliniki mi tego nie powiedział :/ Wtedy mąż podskoczył do apteki, kupił to inventum bez recepty. Wzięłam w sumie od czw wieczorem do soboty rano 6 tabletek - w sb 10 dc o 10.00 endo 7.2 :)
    Dzięki za radę:)

Mimo wszystko podtrzymuje - jeśli ktoś ma na sprzedaż- z chęcią kupię;)

Wysłany: 9 października 2024, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

Wysłany: 17 października 2024, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up up

Wysłany: 24 października 2024, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up up up

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ