X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sildenafil potrzebny
Odpowiedz

Sildenafil potrzebny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka89 Koleżanka

Wysłany: 5 października, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ma ktoś na sprzedaż?

• Nadzieja9 Znajoma

Wysłany: 5 października, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka89 wrote:
    Czy ma ktoś na sprzedaż?

Kupisz w aptece bez recepty tabletki z Sildenafilem 25mg. Moja rada: kup niepowlekane (np. Inventum, ale też inne nazwy), te w kolorowej śliskiej powłoczce (np. Maxigra go) nie jestem pewna czy się dobrze akurat w pochwie rozpuszczają. Aplikowałam po prostu tabletkę, rozkruszoną ew. na 2 części (pomyślałam że tak się lepiej wchłonie), co 6 godz, czyli 4x dziennie. Czytałam że część dziewczyn brało 50mg 2x dziennie - pewnie są różne opcje. U mnie podziałało: w czwartek 8 dc endo 4.1 mm. W czwartek wieczorem wyczytałam na tym forum że Sildenafil pomaga - a żaden gin z kliniki mi tego nie powiedział :/ Wtedy mąż podskoczył do apteki, kupił to inventum bez recepty. Wzięłam w sumie od czw wieczorem do soboty rano 6 tabletek - w sb 10 dc o 10.00 endo 7.2 :)

• Stokrotka89 Koleżanka

Wysłany: 5 października, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja9 wrote:
    Kupisz w aptece bez recepty tabletki z Sildenafilem 25mg. Moja rada: kup niepowlekane (np. Inventum, ale też inne nazwy), te w kolorowej śliskiej powłoczce (np. Maxigra go) nie jestem pewna czy się dobrze akurat w pochwie rozpuszczają. Aplikowałam po prostu tabletkę, rozkruszoną ew. na 2 części (pomyślałam że tak się lepiej wchłonie), co 6 godz, czyli 4x dziennie. Czytałam że część dziewczyn brało 50mg 2x dziennie - pewnie są różne opcje. U mnie podziałało: w czwartek 8 dc endo 4.1 mm. W czwartek wieczorem wyczytałam na tym forum że Sildenafil pomaga - a żaden gin z kliniki mi tego nie powiedział :/ Wtedy mąż podskoczył do apteki, kupił to inventum bez recepty. Wzięłam w sumie od czw wieczorem do soboty rano 6 tabletek - w sb 10 dc o 10.00 endo 7.2 :)
    Dzięki za radę:)

Mimo wszystko podtrzymuje - jeśli ktoś ma na sprzedaż- z chęcią kupię;)

• Stokrotka89 Koleżanka

Wysłany: 9 października, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

• Stokrotka89 Koleżanka

Wysłany: 17 października, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up up

• Stokrotka89 Koleżanka

Wysłany: 24 października, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up up up

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ