Skrobanie kanału szyjki macicy i jamy macicy.
-
nick nieaktualny
-
Kochana śpisz więc nic nie czujesz . Diagnostyczna histeroskopia oznacza że raczej nikt niczego się tam złego nie spodziewa więc nikt lyzeczkowsc nie będzie. jedynie pobiora wycinek do badania histopatologicznego. Po zabiegu możesz trochę krwawic a nie musisz ja krwawilam ok 5 dni. Ból podobny do miesiaczkowego. A do zabiegu masz drzemke...Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Ja miałam mieć aby histeroskopie i usunięcie polipa okazało się jeszcze mi lyzeczkowali szyjke. Na zabieg spałam A po czułam ostry bol przez 15 min potem usnelam i już było ok
-
nick nieaktualny
-
Mogą łyżeczkować przy okazji histero, zależy co badanie pokaże Ja dzisiaj miałam samą histeroskopię bez znieczulenia ale podobno dlatego, że sprzęt jakiś inny i cienki i lekarz zdecydował się robić na żywca... trochę bolało ale do przeżycia.
Co do łyżeczkowania to już w pełnej narkozie się robi i nie boli, po można czuć dyskomfort i plamić dość długo. Nic strasznego i nie ma czego się bać
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-