Skutki uboczne po gonapeptyl
-
Czy któraś z dziewczyn miała skutki uboczne po gonapeptylu? Ja po 5- 6 dawce zareagowałam wysokim ciśnieniem krwi i przerazliwym bólem głowy. Ból był taki że uniemożliwiał całkowicie funkcjonowanie i nie reagował absolutnie na żadne leki przeciwbólowe. Gonapeptyl odstawiłam natychmiast, bok ustąpił po dwóch dniach. Lekarz w takich okolicznościach nie widzi wyjścia tylko krótki protokół bez gonapeptylu. Czy ktoś miał do czynienia z taką sytuacją?Endometrioza 3 stopnia
Początek starań 2010 r.
8.2014 r.- pierwsza procedura in vitro, udana
Mój kochany synuś ma już 3 latka
10.2017-crio, nieudane☹
03.2018- początek drugiej i ostatniej procedury
29.03.- start -
Ja miałam identyczne objawy, tylko brałam jeszcze encorton, po którym można się czuć tak samo. Leki zostały, tylko w mniejszych dawkach. Jeśli dobrze pamiętam, gonapeptyl o 1/3 pod koniec. Wszystko przeszło.Hashimoto
Podwyższona prolaktyna
11.2016 cb
01.2018 ICSI
29.05.2018 crio
29.11.2018 crio -
Insomnia wrote:Czy któraś z dziewczyn miała skutki uboczne po gonapeptylu? Ja po 5- 6 dawce zareagowałam wysokim ciśnieniem krwi i przerazliwym bólem głowy. Ból był taki że uniemożliwiał całkowicie funkcjonowanie i nie reagował absolutnie na żadne leki przeciwbólowe. Gonapeptyl odstawiłam natychmiast, bok ustąpił po dwóch dniach. Lekarz w takich okolicznościach nie widzi wyjścia tylko krótki protokół bez gonapeptylu. Czy ktoś miał do czynienia z taką sytuacją?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGłowa może boleć. Mnie bolała pierwszy tydzień. Ale fajne jest to że w sumie troszkę boli tylko pierwszy zastrzyk, kolejne już jakby nie. I kosztuje 3.5. ogólnie lepszy gonapeptyl niż cetrotide które kosztuje 75zl za sztukę i bardzo boli bo ma igłę na pół metra
-