X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Smoflipid

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mery0211 Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2025, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dostałam w zaleceniach od immunologa smoflipid do transferu i tak się zastanawiam czy orientujecie się gdzie w Warszawie najtaniej mogę go wykonać? Dodatkowo nie dostałam recepty tylko tyle że jest w zaleceniach . Podpowiedzcie proszę

12.10.2024- transfer 2 dniowego zarodka
    27dpt- 🖤
    21.03.2025 transfer ❄️
    21dpt 🖤
  • Valie05 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2025, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuj w IV Clinic - mają oddział na Pańskiej i w Wilanowie. Mnie umówili na wlew na podstawie zlecenia od immunologa (przesyłam zdjęcie mailem, prosili również do wglądu przed wizytą). Oni posiadali smoflipid, więc nie potrzebowałam recepty. Cenową wyszło (w zeszłym roku) w okolicach 300 zł. Ich cennik jednak zależy od ml podanych substancji, więc zależy od Twoich zaleceń. Najlepiej do nich zadzwonić i zapytać.

Robiłam też wlew w CityClinic (z polecenia dr Litmanowicza) - tam skasowali mnie 750 zł za wlew.

Mery0211, Agawa85 lubią tę wiadomość

👩🏼 91’
    Amh-1.6 (07.2024); hormony (dostinex - hiperprolaktynemia) ✅ tarczyca, insulina ✅ hipoglikemia reaktywna ❌ MUCHa ✅ Wit. D, B12, homocysteina, ferrytyna ✅ Kariotypy cytokiny❓ immunofenotyp ✅ komórki NK ✅ przewlekłe EBV ❌ trombofilia❌ ; CD138 ✅ Bx i 4/5 KIRów ✅

🧔🏻‍♂️ 89’
    usunięte żylaki powrózka nasiennego ✅ - brak poprawy; ciężki czynnik męski

1 IVF - Oviklinika Waw
    08.2024 3 🥚 -> 2 ❄️
    27.11.2024 transfer, blastka 4.2.2 ❌ EG + AH + Neoparin + smoflipid
    27.12.2024 transfer, blastka 3.2.2 EG + AH + Neoparin + Hydroxychlorquine
    6dpt-36; 8dpt-91; 12 dpt-361; 14 dpt-905; 20 dpt GS 1,11 YS 0,22 22 dpt-13901; 27 dpt-33512; 28 dpt-CRL 5mm i  ❤️ 8tc+3-CRL 1,9cm; 9tc+3 CRL 2,7 cm; 12tc+3 prenatalne ok CRL 5,8 cm 🩵

age.png
  • Mery0211 Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja 2025, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja też robiłam dwa lata temu w cityclinik i cena kosmos, na zleceniu mam 100ml* 250 soli. Będę dzwonić w takim razie, bardzo Ci dziękuję

12.10.2024- transfer 2 dniowego zarodka
    27dpt- 🖤
    21.03.2025 transfer ❄️
    21dpt 🖤
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ