Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną smoflipid - śląsk
Odpowiedz

smoflipid - śląsk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anon Znajoma

Wysłany: 15 lutego 2024, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    gdyby ktoś byl zainteresowany, to p. Patrycja Fiegler-Rudol podaje w swoim gabinecie smoflipid w cenie 250 zł za wlew :)

Magda25 lubi tę wiadomość

• Magda25 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2024, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info:)

• AleksandraMc Znajoma

Wysłany: 17 lutego 2024, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo super! A czy jak Pani dr podaje smoflipid to pomiędzy wlewami jest podawany roztwór NaCl ?

• Anon Znajoma

Wysłany: 17 lutego 2024, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam wlew rozcieńczonego ale to pewnie p doktor ustala biorąc pod uwagę wyniki badań :)

• KlaudiaMys Koleżanka

Wysłany: 15 maja 2024, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam na sprzedaż 4 buteleczki smoflipid (100 mln). Kupiłam 10 opakowań a potrzebuje tylko 6 :) Mi będzie podawać pielęgniarka dlatego kupowałam samodzielnie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ