X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną smoflipid - śląsk
Odpowiedz

smoflipid - śląsk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anon Znajoma

Wysłany: 15 lutego, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    gdyby ktoś byl zainteresowany, to p. Patrycja Fiegler-Rudol podaje w swoim gabinecie smoflipid w cenie 250 zł za wlew :)

Magda25 lubi tę wiadomość

• Magda25 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info:)

• AleksandraMc Znajoma

Wysłany: 17 lutego, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo super! A czy jak Pani dr podaje smoflipid to pomiędzy wlewami jest podawany roztwór NaCl ?

• Anon Znajoma

Wysłany: 17 lutego, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam wlew rozcieńczonego ale to pewnie p doktor ustala biorąc pod uwagę wyniki badań :)

• KlaudiaMys Znajoma

Wysłany: 15 maja, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam na sprzedaż 4 buteleczki smoflipid (100 mln). Kupiłam 10 opakowań a potrzebuje tylko 6 :) Mi będzie podawać pielęgniarka dlatego kupowałam samodzielnie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ