X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną spironol a testosteron
Odpowiedz

spironol a testosteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sunmoon Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) macie jakieś doświadczenia z tym lekiem? dostałam go na obniżenie testosteronu, bo blokuje mi owulacje. Dziwne, ale ginekolog kazała mi go brać dopiero po owulacji, przez 10 dni. Może wiecie, jak długo trzeba czekać na efekty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja brałam przez 30dni...u mnie efektem było zmniejszenie niechcianych włosków ipt., ale gin kazał mi odstawić jeżeli chcę starać się o dzidzię....to pewnie dlatego kazała Ci brać po owulacji przez 10dni, żeby nic nie zepsuć jeszcze bardziej....

• sunmoon Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Malenq! boje się, ze znów ten cykl będzie stracony, pewnie o owulce mogę zapomnieć:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też stracony, ale nic to OBY dożyć kolejnego ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ