Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną spironol a testosteron
Odpowiedz

spironol a testosteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sunmoon Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) macie jakieś doświadczenia z tym lekiem? dostałam go na obniżenie testosteronu, bo blokuje mi owulacje. Dziwne, ale ginekolog kazała mi go brać dopiero po owulacji, przez 10 dni. Może wiecie, jak długo trzeba czekać na efekty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja brałam przez 30dni...u mnie efektem było zmniejszenie niechcianych włosków ipt., ale gin kazał mi odstawić jeżeli chcę starać się o dzidzię....to pewnie dlatego kazała Ci brać po owulacji przez 10dni, żeby nic nie zepsuć jeszcze bardziej....

• sunmoon Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Malenq! boje się, ze znów ten cykl będzie stracony, pewnie o owulce mogę zapomnieć:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też stracony, ale nic to OBY dożyć kolejnego ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ