X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną spironol a testosteron
Odpowiedz

spironol a testosteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sunmoon Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) macie jakieś doświadczenia z tym lekiem? dostałam go na obniżenie testosteronu, bo blokuje mi owulacje. Dziwne, ale ginekolog kazała mi go brać dopiero po owulacji, przez 10 dni. Może wiecie, jak długo trzeba czekać na efekty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja brałam przez 30dni...u mnie efektem było zmniejszenie niechcianych włosków ipt., ale gin kazał mi odstawić jeżeli chcę starać się o dzidzię....to pewnie dlatego kazała Ci brać po owulacji przez 10dni, żeby nic nie zepsuć jeszcze bardziej....

• sunmoon Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Malenq! boje się, ze znów ten cykl będzie stracony, pewnie o owulce mogę zapomnieć:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też stracony, ale nic to OBY dożyć kolejnego ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ