Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Spondyloartropatia a starania
Odpowiedz

Spondyloartropatia a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Krąsi Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Nie znalazłam nic na forum, dlatego zakładam nowy wątek: czy jest tu ktoś ze stwierdzoną spondyloartropatią niezróżnicowaną? RZS jest dość popularny w różnych wątkach, a mojego śmiecia nigdzie nie znalazłam. Moje wyniki: czynnik reumatoidalny w normie, ANA pozytywne, HLA B27 stwierdzono. Leki Aglan (nlpz), mydocalm forte i poltram (w przypadku bólu). Jak wyglądały u Was starania? Czy polecacie zrobić dodatkowe badania? Czy istnieją jakieś jednostki chorobowe lubiące współistnieć z moim śmieciem?

Muszę mieć plan działania.

1. ICSI - nieudane;
    2. a. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka :)
    b. 08.02.2025 nieudany transfer 5.1.1. tęsknię i kocham
  • Fruzia85 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Mąż to ma i zaszlam w ciążę i urodzilam zdrowe Dziecko. W trakcie starań byl na lekach biologicznych ktore bardzo mu pomagają

ex2bdf9hbfpg3rt5.png

3i49k6nlyja0did5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ