X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Spondyloartropatia a starania
Odpowiedz

Spondyloartropatia a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Krąsi Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Nie znalazłam nic na forum, dlatego zakładam nowy wątek: czy jest tu ktoś ze stwierdzoną spondyloartropatią niezróżnicowaną? RZS jest dość popularny w różnych wątkach, a mojego śmiecia nigdzie nie znalazłam. Moje wyniki: czynnik reumatoidalny w normie, ANA pozytywne, HLA B27 stwierdzono. Leki Aglan (nlpz), mydocalm forte i poltram (w przypadku bólu). Jak wyglądały u Was starania? Czy polecacie zrobić dodatkowe badania? Czy istnieją jakieś jednostki chorobowe lubiące współistnieć z moim śmieciem?

Muszę mieć plan działania.

1. ICSI - nieudane;
    2. a. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka :)
    b. 08.02.2025 nieudany transfer 5.1.1. tęsknię i kocham
  • Fruzia85 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Mąż to ma i zaszlam w ciążę i urodzilam zdrowe Dziecko. W trakcie starań byl na lekach biologicznych ktore bardzo mu pomagają

ex2bdf9hbfpg3rt5.png

3i49k6nlyja0did5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ