X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Spondyloartropatia a starania
Odpowiedz

Spondyloartropatia a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Krąsi Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Nie znalazłam nic na forum, dlatego zakładam nowy wątek: czy jest tu ktoś ze stwierdzoną spondyloartropatią niezróżnicowaną? RZS jest dość popularny w różnych wątkach, a mojego śmiecia nigdzie nie znalazłam. Moje wyniki: czynnik reumatoidalny w normie, ANA pozytywne, HLA B27 stwierdzono. Leki Aglan (nlpz), mydocalm forte i poltram (w przypadku bólu). Jak wyglądały u Was starania? Czy polecacie zrobić dodatkowe badania? Czy istnieją jakieś jednostki chorobowe lubiące współistnieć z moim śmieciem?

Muszę mieć plan działania.

1. ICSI - nieudane;
    2. a. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka :)
    b. 08.02.2025 nieudany transfer 5.1.1. tęsknię i kocham
  • Fruzia85 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Mąż to ma i zaszlam w ciążę i urodzilam zdrowe Dziecko. W trakcie starań byl na lekach biologicznych ktore bardzo mu pomagają

ex2bdf9hbfpg3rt5.png

3i49k6nlyja0did5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ