X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Spondyloartropatia a starania
Odpowiedz

Spondyloartropatia a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Krąsi Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Nie znalazłam nic na forum, dlatego zakładam nowy wątek: czy jest tu ktoś ze stwierdzoną spondyloartropatią niezróżnicowaną? RZS jest dość popularny w różnych wątkach, a mojego śmiecia nigdzie nie znalazłam. Moje wyniki: czynnik reumatoidalny w normie, ANA pozytywne, HLA B27 stwierdzono. Leki Aglan (nlpz), mydocalm forte i poltram (w przypadku bólu). Jak wyglądały u Was starania? Czy polecacie zrobić dodatkowe badania? Czy istnieją jakieś jednostki chorobowe lubiące współistnieć z moim śmieciem?

ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
    musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;

on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
    leniwiec, przyparty do muru - walczy;

1. ICSI - nieudane;
    2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka :)
  • Fruzia85 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Mąż to ma i zaszlam w ciążę i urodzilam zdrowe Dziecko. W trakcie starań byl na lekach biologicznych ktore bardzo mu pomagają

ex2bdf9hbfpg3rt5.png

3i49k6nlyja0did5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ