X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam CLEXANE, NEOPARIN.
Odpowiedz

Sprzedam CLEXANE, NEOPARIN.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Dakur Nowa

Wysłany: 9 marca, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam clexane 40mg (0,4ml) 10 ampułko-strzykawek, termin 03/2027

[email protected]

• Volgala Nowa

Wysłany: 19 marca, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam po zabiegu usunięcia żyły Clexane 0.4 - 8 zastrzyków (2 wykorzystałam) do sprzedania. Data ważności do 2027r. Cena do ustalenia, zapraszam do kontaktu
    [email protected]

• Milpik Nowa

Wysłany: 24 marca, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 3 nowe opakowania Clexane 0.6, za całość 150 zł. Data ważności 10/2025

[email protected]

• tojatoja Nowa

Wysłany: 25 marca, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam cztery opakowania Clexane 0,4. Cena za wszystkie 200 zł. Ważne do 02/2026. Dorzucam 8 sztuk ważne do 01/2026.

• Emily0723 Autorytet

Wysłany: 27 marca, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tojatoja wrote:
    Sprzedam cztery opakowania Clexane 0,4. Cena za wszystkie 200 zł. Ważne do 02/2026. Dorzucam 8 sztuk ważne do 01/2026.
    Czy mozna kupić 2 opakowania ?

• tojatoja Nowa

Wysłany: 27 marca, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie! Napisz wiadomość na priv 🙂

• Martaaa90 Nowa

Wysłany: 28 marca, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6 opakowań clexane 0,4
    Data ważności 2027
    300 zł/ całość

Kontakt : [email protected]

• Kinia78 Debiutantka

Wysłany: 30 marca, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam Menopur 75IU FSH + 75IU LH - proszek i rozpuszczalnik do sporządzania roztworu. 1 fiolka + 1 ampułka. Produkt nowy, nieotwarty. Nie wymaga przechowywania w lodówce. Data ważności: 09.2025 - fiolka, 03.2026 - ampułka.

Gratis mogę dodać igły do połączenia zawartości ampułki z zawartością fiolki oraz strzykawki z igłą do podawania preparatu.

Możliwy odbiór osobisty w Warszawie lub wysyłka poczta lub kurierem (kupująca pokrywa koszty transportu). Proszę pisać na: [email protected]

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ