X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam Equoral 25 mg
Odpowiedz

Sprzedam Equoral 25 mg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iza_m123 Debiutantka

Wysłany: 25 kwietnia, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostało mi 1 całe opakowanie Equoral 25 mg i 1 otwarte, w którym zostało 27 kapsułek.

W przypadku pytań, proszę o kontakt mailowy: [email protected]

• Stokrotka89 Koleżanka

Wysłany: 18 września, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza_m123 wrote:
    Zostało mi 1 całe opakowanie Equoral 25 mg i 1 otwarte, w którym zostało 27 kapsułek.

W przypadku pytań, proszę o kontakt mailowy: [email protected]
    Aktualne ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ