X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam Femoston Mite
Odpowiedz

Sprzedam Femoston Mite

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula2345 Nowa

Wysłany: 1 marca, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprzedam Femoston mite, 1 mg , 1 mg + 10 mg , 28 tabletek powlekanych- 2 opakowania, nowe, nieotwarte, ważne do 12/2025

• aniusia12 Koleżanka

Wysłany: 1 marca, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula2345 wrote:
    sprzedam Femoston mite, 1 mg , 1 mg + 10 mg , 28 tabletek powlekanych- 2 opakowania, nowe, nieotwarte, ważne do 12/2025
    Hej jaka cena? Jestem zainteresowana
    Daj znać [email protected]

• ewap Nowa

Wysłany: 6 marca, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, aktualne?

• Celina1245 Nowa

Wysłany: 18 marca, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam również do sprzedania Femoston mite, 1 mg , 1 mg + 10 mg , 28 tabletek powlekanych- 2 opakowania, nowe, nieotwarte, ważne do 08/2025

Zmieniono mi lek na inny i zostały mi 2 opakowania. Cena za 2 opakowani - 50 zl.

ewap lubi tę wiadomość

• ewap Nowa

Wysłany: 19 marca, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, czyli ma Pani do sprzedania 2 opakowania Femoston mite, 1 mg , 1 mg + 10 mg
    proszę pisać na maila prywatnego
    [email protected]
    pozdr. ep

• Marcucha 12 Koleżanka

Wysłany: 19 marca, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula2345 wrote:
    Napisałam wczoraj że odkupię dziewczyny piszą i brak kontaktu, wysłałam zaproszenie do znajomych , po co ogłaszać jak się nie odpowiada. Napisz [email protected]

• ewap Nowa

Wysłany: 19 marca, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celina1245 wrote:
    Mam również do sprzedania Femoston mite, 1 mg , 1 mg + 10 mg , 28 tabletek powlekanych- 2 opakowania, nowe, nieotwarte, ważne do 08/2025

Zmieniono mi lek na inny i zostały mi 2 opakowania. Cena za 2 opakowani - 50 zl.

ok, czyli ma Pani do sprzedania 2 opakowania Femoston mite, 1 mg , 1 mg + 10 mg
    proszę pisać na maila prywatnego
    [email protected]
    pozdr. ep

• Marcucha 12 Koleżanka

Wysłany: 19 marca, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula2345 wrote:
    Odkupię o ile to możliwe
    Kontakt [email protected]

• ewap Nowa

Wysłany: 21 marca, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celina1245 wrote:

• ewap Nowa

Wysłany: 21 marca, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celina1245 wrote:

Proszę o info. :)
    [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ