X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną sprzedam gonapeptyl daily :-)
Odpowiedz

sprzedam gonapeptyl daily :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • meredith Koleżanka

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka, jak w temacie sprzedam gonapeptyl daily
    7szt data 02/2025
    11 szt 05/2024
    1 szt 10/2024
    przechowywane w lodówce
    całość 220zl do negocjacji
    [email protected]

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam na sprzedaż gonapeptyl daily 2 opakowania po 7 apułek i luzem dodatkowo 6 ampułek. Trzymane cały czas w lodówce, przewożone do domu w torbie termicznej. Odbiór Kalwaria Zebrzydowska lub wysyłka w torbie termicznej. Cena za całość 100 zł

• PalkaBimbalka Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam dwie strzykawki gonapeptylu do oddania, termin ważności październik 2025, przechowywane w lodówce. Warszawa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia, 18:12

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ