X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną sprzedam gonapeptyl daily :-)
Odpowiedz

sprzedam gonapeptyl daily :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • meredith Koleżanka

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka, jak w temacie sprzedam gonapeptyl daily
    7szt data 02/2025
    11 szt 05/2024
    1 szt 10/2024
    przechowywane w lodówce
    całość 220zl do negocjacji
    [email protected]

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam na sprzedaż gonapeptyl daily 2 opakowania po 7 apułek i luzem dodatkowo 6 ampułek. Trzymane cały czas w lodówce, przewożone do domu w torbie termicznej. Odbiór Kalwaria Zebrzydowska lub wysyłka w torbie termicznej. Cena za całość 100 zł

• PalkaBimbalka Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam dwie strzykawki gonapeptylu do oddania, termin ważności październik 2025, przechowywane w lodówce. Warszawa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia, 18:12

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ