Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną sprzedam leki- Bydgoszcz
Odpowiedz

sprzedam leki- Bydgoszcz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AgaTop Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2023, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    mam do sprzedania leki do IVF. Założyłam ten wątek, bo może ktoś z Bydg będzie potrzebował, a poza tym Accofil odbiór tylko osobisty (lek musi być w lodówce)

Accofil 3 ampułki całe plus 2 "ćwiartki" w insulinówkach (dodatkowo dorzucam kilka nowych insulinówek)- 120 zł
    Mamadha Premium + 2 listki 15 zł
    Encorton 1,5 opakowania (dokładniej 1 całe + 18 tabl) 25 zł
    Prenatal uno 1 listek 12 zł
    Encorton 10 mg (bez problemu można podzielić na połówki) 11 tabl 15 zł
    Primolut Nor 5 mg 10 tabl- 10 zł

Wszystkie leki ważne, niedawno kupowane

Zapraszam do kontaktu na maila: [email protected]

• anazara Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2023, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam 3 opakowania estrofem, [email protected]

• anazara Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2023, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 1 opakowanie Agolutin jeśli ktoś chętny proszę pisać [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ