Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną sprzedam leki- Bydgoszcz
Odpowiedz

sprzedam leki- Bydgoszcz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AgaTop Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2023, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    mam do sprzedania leki do IVF. Założyłam ten wątek, bo może ktoś z Bydg będzie potrzebował, a poza tym Accofil odbiór tylko osobisty (lek musi być w lodówce)

Accofil 3 ampułki całe plus 2 "ćwiartki" w insulinówkach (dodatkowo dorzucam kilka nowych insulinówek)- 120 zł
    Mamadha Premium + 2 listki 15 zł
    Encorton 1,5 opakowania (dokładniej 1 całe + 18 tabl) 25 zł
    Prenatal uno 1 listek 12 zł
    Encorton 10 mg (bez problemu można podzielić na połówki) 11 tabl 15 zł
    Primolut Nor 5 mg 10 tabl- 10 zł

Wszystkie leki ważne, niedawno kupowane

Zapraszam do kontaktu na maila: [email protected]

• anazara Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2023, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam 3 opakowania estrofem, [email protected]

• anazara Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2023, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 1 opakowanie Agolutin jeśli ktoś chętny proszę pisać [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ