X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam Luteina
Odpowiedz

Sprzedam Luteina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anilek92 Znajoma

Wysłany: 4 listopada 2023, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Wiem że Luteina jest darmowe dla kobiet w ciąży.
    Niestety nie mam paragonu bo były kupione dla osób starające o dziecko i normalnie płaciłam. Szkoda że wyrzuciłam paragonu.
    Mam 3 op nowe + 17 dodatkowe do sprzedania
    Może ktoś potrzebuje.

• berberynka Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2023, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam LUTEINĘ dopochwową adamed:

200mg - 10 opakowań wszystko z długą datą ważności; 45/op

100mg 5 opakowań, długa data ważności;45/op

RYBELSUS 5g i 7g do wazne do 10.23 oraz 06.24

kontakt: [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ