X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam Luteina
Odpowiedz

Sprzedam Luteina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anilek92 Znajoma

Wysłany: 4 listopada 2023, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Wiem że Luteina jest darmowe dla kobiet w ciąży.
    Niestety nie mam paragonu bo były kupione dla osób starające o dziecko i normalnie płaciłam. Szkoda że wyrzuciłam paragonu.
    Mam 3 op nowe + 17 dodatkowe do sprzedania
    Może ktoś potrzebuje.

• berberynka Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2023, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam LUTEINĘ dopochwową adamed:

200mg - 10 opakowań wszystko z długą datą ważności; 45/op

100mg 5 opakowań, długa data ważności;45/op

RYBELSUS 5g i 7g do wazne do 10.23 oraz 06.24

kontakt: [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ