X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam Lutinus
Odpowiedz

Sprzedam Lutinus

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KlaudiaKno Koleżanka

Wysłany: 16 lipca 2022, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Sprzedam 5 opakowań Lutinus 100 mg. Data ważności do 05/2024. Lekarz do kolejnego podejścia zmienił nam leki, a te zostały z poprzednio wykupionej hurtowo recepty. Zapraszam chętne Panie ;)

• Micia 1002 Koleżanka

Wysłany: 11 września 2022, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam lutinus 100mg 35 table. Ważne do 05.2024

Oraz Androtop żel -testosteron połowę op.

Osoby zainteresowane proszę na prv

• Ari.G. Debiutantka

Wysłany: 17 września 2022, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, odkupię lutinus, proszę o kontakt.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ