Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam lutinus 100mg
Odpowiedz

Sprzedam lutinus 100mg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • aleksandracesarz91 Nowa

Wysłany: 16 października 2023, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór:)
    Jestem zainteresowana tabletkami dopochwowymi Lutinus :)
    Kontakt: [email protected]

• Ari.G. Debiutantka

Wysłany: 22 października 2023, 03:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, kupię LUTINUS 🙂
    Kontakt : [email protected]

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ