X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam menopur 1200
Odpowiedz

Sprzedam menopur 1200

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jaaaagoda Debiutantka

Wysłany: 9 lutego 2024, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam menopur 1200 (W PENIE) ! NIE OTWARTY !
    Przechowywany w lodówce, ważność do 04.2025.
    Mozliwa wysyłka przez kuriera z lodówką.
    Proszę o email !

[email protected]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2024, 18:15

Jadam.
  • Kinia78 Debiutantka

Wysłany: 30 marca, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam Menopur 75IU FSH + 75IU LH - proszek i rozpuszczalnik do sporządzania roztworu. 1 fiolka + 1 ampułka. Produkt nowy, nieotwarty. Nie wymaga przechowywania w lodówce. Data ważności: 09.2025 - fiolka, 03.2026 - ampułka.

Gratis mogę dodać igły do połączenia zawartości ampułki z zawartością fiolki oraz strzykawki z igłą do podawania preparatu.

Możliwy odbiór osobisty w Warszawie lub wysyłka pocztą lub kurierem (koszty transportu pokrywa kupująca). Proszę o kontakt mailowy na: [email protected]

Hania2010 lubi tę wiadomość

• Hania2010 Autorytet

Wysłany: 31 marca, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia78 wrote:
    Sprzedam Menopur 75IU FSH + 75IU LH - proszek i rozpuszczalnik do sporządzania roztworu. 1 fiolka + 1 ampułka. Produkt nowy, nieotwarty. Nie wymaga przechowywania w lodówce. Data ważności: 09.2025 - fiolka, 03.2026 - ampułka.

Gratis mogę dodać igły do połączenia zawartości ampułki z zawartością fiolki oraz strzykawki z igłą do podawania preparatu.

Możliwy odbiór osobisty w Warszawie lub wysyłka pocztą lub kurierem (koszty transportu pokrywa kupująca). Proszę o kontakt mailowy na: [email protected]

napisalam na e-mail

• Ania79 Koleżanka

Wysłany: 24 października, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkupię menopur
    Kontakt [email protected]

• Agacia 86 Znajoma

Wysłany: 26 listopada, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam pozostałości po leczeniu:
    - Omnitrope 5mg/ 1,5 ml. 4 fiolki całe- nieużyte, natomiast jedna była użyta 2 razy i wkładu zostało na 1 raz ( w zależności też kto jakiej dawki używa)- lek bez refundacji, ja zapłaciłam za 5 fiolek- 1.900 zł, sprzedam kilka stówek mniej,
    - Rekovelle 72 mcg/2,16 ml- ważny do 07/2026, zostało ok. 48 mcg, do tego dodam 10 końcówek- cena: 120 zł,
    - Menopur 1200- ważny do 09/2027- połowa fiolki i do tego dodam 5 szt strzykawek- cena: 50 zł.
    Wszystkie powyższe leki trzymane są w lodówce.
    I mam jeszcze witaminę PP 200- ważna do 01/2028- całe opakowanie- cena 15 zł.
    Ceny są symboliczne, żeby chociaż trochę odzyskać wydane pieniądze.
    Jeśli jesteś zainteresowana- odpowiedz na moją wiadomość, a się odezwę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ