X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną sprzedam menopur i gonal
Odpowiedz

sprzedam menopur i gonal

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2021, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam do odsprzedania jeszcze Menopur 600 + 600 nowe 3 opakowania (330 za opakowanie) ważne do 08/2022 i Gonal F 900 też 3 nowe opakowania ważne do 11/2022 (380 za opakowanie) gonal mogę wysłać w torbie termicznej + 10 zł i dostawa inpost 13 zł, mój email: [email protected]

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2021, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

• Jaaaagoda Debiutantka

Wysłany: 2 stycznia 2022, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam na sprzedaż menopur 1200.
    Tylko wysyłka wchodzi w grę.

Jadam.
  • Benio Debiutantka

Wysłany: 8 stycznia 2022, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak tutaj napisać do kogoś wiadomość. Kupię menopur. Bardzo jest mi potrzebny. Kontakt: [email protected]

• [email protected] Nowa

Wysłany: 20 czerwca 2023, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie dziewczyny szukam do odkupienie po zniżce menopur 600 i gonal 900 czy ktoś coś podaję numer tel 504 425 418

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ