X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam Neoparin 0.4ml/4000jm
Odpowiedz

Sprzedam Neoparin 0.4ml/4000jm

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ania1981 Debiutantka

Wysłany: 19 października 2023, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia, 21:14

• Juuu Debiutantka

Wysłany: 19 października 2023, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, w jakiej cenie masz Neoparin? I ile opakowań?
    Pozdrawiam
    Justyna

• JankaFranka Koleżanka

Wysłany: 19 października 2023, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juuu wrote:
    Witaj, w jakiej cenie masz Neoparin? I ile opakowań?
    Pozdrawiam
    Justyna

Mam też Neoparin 0.4. Pudełko za 38 zł odsprzedam. Proszę o priv lub mail [email protected]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2023, 16:06

• Mon_88 Znajoma

Wysłany: 27 stycznia, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam Neoparin 0,4 , długa data, kilka opakowań.
    [email protected]

• Bunia1 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, zostały mi 3 pełne opakowania neoparin 0,6 - cena 70 zł za sztukę, i w czwartym opakowaniu 9 ampułek 65 zł. Proszę o kontakt na Priv.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ