X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam pentasa czopki
Odpowiedz

Sprzedam pentasa czopki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nowa8923 Debiutantka

Wysłany: 18 maja 2023, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 3 opakowaniw czopków pentasa. Płaciłam 160 zł za opakowanie oddam po 100 plus kw. W jednym opakowaniu brakuje tylko 1 blistra. Ważność 03.2025

• Dorka77 Nowa

Wysłany: 9 czerwca 2023, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Jeśli ma Pani wciąż te czopki 1g PENTASA, to chętnie odkupię. Jeśli jest możliwość to proszę o przesłanie zdjęcia, abym była pewna że to te które używam...
    Tel 783033965

• Kwiatek1985 Nowa

Wysłany: 1 sierpnia, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również mam kilka opakowań czopków Pentasa 1g. Nowe, oryginalnie zapakowane. Zrobiłam zapas a musiałam zmienić lek.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ