X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam PROLUTEX 25 mg.
Odpowiedz

Sprzedam PROLUTEX 25 mg.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna904 Koleżanka

Wysłany: 9 września 2021, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam na zbyciu prolutex 25 mg- data ważności do 2022 roku i do 2023 roku.
    1 opakowanie -90 zł
    Przy 5 opakowaniach - wysyłka gratis.

Zapraszam na prv
    Albo meila [email protected]

• Monia82 Nowa

Wysłany: 13 lutego 2022, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Napisałam do Pani maila w sprawie Prolutexu 25 mg, czy ma Pani jeszcze dostępny? bardzo potrzebuję 2 opakowania, proszę o jakikolwiek kontakt. Dziękuje:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ