X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Staranie sie o dziecko a bycie singlem/lesbijką
Odpowiedz

Staranie sie o dziecko a bycie singlem/lesbijką

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Megi0987 Nowa

Wysłany: 24 maja 2021, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, nie moge nigdzie znaleźć informacji na ten temat, a moze jest ktos jeszcze kto ma taki problem?

Jestem singielkom i nie chce czekac na tego jedynego aby założyć rodzine, jednak wiemy jak sprawy się maja w Polsce.
    Napisalam do kliniki w Czechach i dowiedzialam sie ze przyszły ojciec nie musi przyjeżdżać do kliniki, wystarczy dokument spisany u notariusza w Polsce. Teraz pozostaje pytanie, czy ten dokument mozna po prostu podrzec zeby nie mial mocy prawnej?
    Byla moze ktoras z was w podobnej sytuacji?

• karolcia35 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2021, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi0987 wrote:
    Cześć, nie moge nigdzie znaleźć informacji na ten temat, a moze jest ktos jeszcze kto ma taki problem?

Jestem singielkom i nie chce czekac na tego jedynego aby założyć rodzine, jednak wiemy jak sprawy się maja w Polsce.
    Napisalam do kliniki w Czechach i dowiedzialam sie ze przyszły ojciec nie musi przyjeżdżać do kliniki, wystarczy dokument spisany u notariusza w Polsce. Teraz pozostaje pytanie, czy ten dokument mozna po prostu podrzec zeby nie mial mocy prawnej?
    Byla moze ktoras z was w podobnej sytuacji?
    Ktoś kiedyś pisał że można do Czech przyjechać np z przyjacielem A powiedzieć że to partner. Wszystkie papiery zostają w Czechach A jak urodzisz w Polsce to nie podasz ojca z imienia i nazwiska tylko że jesteś samotna matka.

AMH 0,54
    10.2014 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    05.2015 brak oocytów
    03.2016 brak oocytów
    08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna :(
    02.2017 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    mlr 0%, I seria szczepień mlr 38% :)
    10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio :( 03.2018 crio :( 09.2018 crio :(
    12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
    NK 16,5%
    07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 :( ciąża ektopowa
  • Megi0987 Nowa

Wysłany: 26 maja 2021, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O no wlasnie o to mi chodzilo czy w Polsce jestem 'czysta' :) dzieki :)

• Asia8818 Ekspertka

Wysłany: 30 maja 2021, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co sie spisuje u notariusza? Ile kosztuje w czechach?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ