Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Statystyki beta HCG
Odpowiedz

Statystyki beta HCG

Oceń ten wątek:
  • Mrowka Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ShikaJika wrote:
    Pomocy dziewczyny 🫠
    10 dpt beta 362,
    12 dpt beta 1382
    Ogromny przyrost, jestem przerażona, bo już się naczytałam na forach o zaśniadach groniastych i zespole downa. Miałam podawany 1 zarodek, więc szansa na bliźnięta jest nikła 🫣

Hej, ja już szczerze tych bet nie rozumiem. Każdy ma inne co innego wychodzi każdemu. Nie można się porównywać. Poczekaj na USG. :) A jak wyjdzie ciąża to badania prenatalne po 11tyg.

AMH 0,27 🙋🏻‍♀️34 lata 👦🏻 39 lat

I IVF 💉5 kumulusow z czego 4 komórki
    I Transfer 22.11.25 1.2.2
    (3.2.3) zamrożony ❄️ (2 nie przetrwały)
    7dpt prog 17 (leki na podwyższenie)
    10dpt Beta 0.1 💔
    II Transfer (3.2.3) 22.12.25 💔

II IVF 💉 Stymulacja przed miesiączka
    7 kumulusow, jeden pusty
    I transfer 18.02.26 4.1.1 i 4.1.2
    3 zarodki zamrożone ❄️
    7dpt beta 54 ⏸️🙏🏻
    8dpt 102
    10dpt 346
    17dpt 5272 USG dwa pecherzyki
    24dpt 27836 USG jeden zarodek się wchłonął 💔
‹‹ 343 344 345 346 347
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ