X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną stymulacja od 7dc + estrofem
Odpowiedz

stymulacja od 7dc + estrofem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aniusienka Znajoma

Wysłany: 21 marca, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś również miała taką późniejszą stymulację od 7dc?
    Póki co mam brać estrofem 3x1 przez 11 dni, później stymulacja.
    czy to jest tzw cykl sztuczny?
    Któraś miała podobnie?

• Go0cha Ekspertka

Wysłany: 23 marca, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam, raz od 9 dnia, teraz od 6. Przez 5 dni aromek 2x1 oraz estrofem. W moim przypadku nie ma jajeczek a po tym miksie są. Estrofem na pogrubienie endometrium.

Gośka 34, Marcin 38.
    Córka Eliza 11.2023
    Kolejne malenstwo w drodze. Termin na 03.2026

18+4. 270 gram szczęścia najprawdopodobniej 🩷

21+4. 433 gram milosci- to już pewne dziewczynka 🩷

22+4. 547 gram bobasa 🩷

24+3 krzywa 84.7/151/135

25+4. 892 gram cukiereczka 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ