X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną stymulacja od 7dc + estrofem
Odpowiedz

stymulacja od 7dc + estrofem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aniusienka Znajoma

Wysłany: 21 marca, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś również miała taką późniejszą stymulację od 7dc?
    Póki co mam brać estrofem 3x1 przez 11 dni, później stymulacja.
    czy to jest tzw cykl sztuczny?
    Któraś miała podobnie?

• Go0cha Ekspertka

Wysłany: 23 marca, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam, raz od 9 dnia, teraz od 6. Przez 5 dni aromek 2x1 oraz estrofem. W moim przypadku nie ma jajeczek a po tym miksie są. Estrofem na pogrubienie endometrium.

Gośka 34, Marcin 38.
    Córka Eliza 11.2023
    Kolejne malenstwo w drodze. Termin na 03.2026

18+4. 270 gram szczęścia najprawdopodobniej 🩷

21+4. 433 gram milosci- to już pewne dziewczynka 🩷

22+4. 547 gram bobasa 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ