X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną stymulacja od 7dc + estrofem
Odpowiedz

stymulacja od 7dc + estrofem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aniusienka Znajoma

Wysłany: 21 marca, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś również miała taką późniejszą stymulację od 7dc?
    Póki co mam brać estrofem 3x1 przez 11 dni, później stymulacja.
    czy to jest tzw cykl sztuczny?
    Któraś miała podobnie?

• Go0cha Ekspertka

Wysłany: 23 marca, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam, raz od 9 dnia, teraz od 6. Przez 5 dni aromek 2x1 oraz estrofem. W moim przypadku nie ma jajeczek a po tym miksie są. Estrofem na pogrubienie endometrium.

Gocha 34, Marcin 38.
    Córka Eliza 11.2023
    Kolejne malenstwo w drodze. Termin na 03.2026

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ