X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Szkodliwa praca a starania
Odpowiedz

Szkodliwa praca a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vanessa 85 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2022, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracuje w zakładzie z szkodliwymi oparami (produkcja elementów do gazu i samochodów)
    To wszystko się topi i qytwarza smierdzace opary...m.in etylobenzen,formaldehyd,toulen,styren itd
    Lekarz ogólny kazał się zwolnić bo to szkodzi jeśli chcemy się starać o dziecko
    Czy któraś z Was miała podobną sytuację?
    Ciężko zrezygnować z pracy bo kliniki,in vitro to wszystko nie jest tanie i nie damy rady z jednej wypłaty,ale z drugiej strony jeśli to ma zaszkodzić w staraniach....mam metlik w głowie 😔
    Co myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2022, 15:36

• Trottin Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2022, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dlaczego miałabyś zupełnie zrezygnować i zostać bez pieniędzy ? Może poszukaj innej pracy i kontynuujcie starania jak dostaniesz tam umowę na stałe?

• Vanessa 85 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2022, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trottin wrote:
    A dlaczego miałabyś zupełnie zrezygnować i zostać bez pieniędzy ? Może poszukaj innej pracy i kontynuujcie starania jak dostaniesz tam umowę na stałe?
    Tak od razu nie da się znaleźć pracy a rozpoczynać jak znajdę coś innego to szkoda mi czasu bo mam już 37 lat a do dr Paligi jeszcze nie ma zapisów na nowy rok

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ