X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Tamoxifen - czy komuś się udało ?
Odpowiedz

Tamoxifen - czy komuś się udało ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie, stosował ktoś tamoxifen ? Jeśli tak to z jakom skutkiem ?

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie odpisał więc zostawiam dla potomnych:

Udało mi się w pierwszym cyklu z tamoxifenem. Oprócz tego brałam: encorton(1-25 dc) pregnyl i luteinę (3x1 po owulacji) :) Wyhodowałam 2 pęcherzyki, ciąża pojedyncza, w 7t6d serduszko bije 164 bpm i jest 1,5 cm człowieka ! :)

Wcześniej przez 3 cykle brałam clo i pregnyl i luteinę/duphaston oraz jeden cykl clo i pregnyl i luteinę/duphaston oraz encorton.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 10:30

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • Stay Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2023, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odświeżam wątek, moj M dostał Tamoxifen - egis od androloga na poprawę morfologii i dna plemnika.
    Jakieś opinie ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ