Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Tamoxifen - czy komuś się udało ?
Odpowiedz

Tamoxifen - czy komuś się udało ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie, stosował ktoś tamoxifen ? Jeśli tak to z jakom skutkiem ?

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie odpisał więc zostawiam dla potomnych:

Udało mi się w pierwszym cyklu z tamoxifenem. Oprócz tego brałam: encorton(1-25 dc) pregnyl i luteinę (3x1 po owulacji) :) Wyhodowałam 2 pęcherzyki, ciąża pojedyncza, w 7t6d serduszko bije 164 bpm i jest 1,5 cm człowieka ! :)

Wcześniej przez 3 cykle brałam clo i pregnyl i luteinę/duphaston oraz jeden cykl clo i pregnyl i luteinę/duphaston oraz encorton.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 10:30

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • Stay Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2023, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odświeżam wątek, moj M dostał Tamoxifen - egis od androloga na poprawę morfologii i dna plemnika.
    Jakieś opinie ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ