X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Tarczyca - interpretacja wyników
Odpowiedz

Tarczyca - interpretacja wyników

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aaeemm Ekspertka

Wysłany: 12 października 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, odebrałam dziś wyniki. Czy któraś mogłaby pomóc z interpretacja?? jest ok, czy czymś się zaniepokoić?
    TSH 1,90 norma 0,27-4,20
    FT3 3,04 norma 1,50-4,10
    FT4 1,40 norma 0,93-1,70
    A-TPO 11 norma 0-34
    ATG < 10 norma 0-115

z góry dziekuje

oar8yx8d1pjoogg2.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest dobrze

Aaeemm lubi tę wiadomość

M&M
  • MonikA_89! Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi endokrynolog powiedział, że jeśli chce zajść w ciążę, to dobrze jest zbić tsh do 1 (Miałam 1,5). Biorę pól tabletki hormonu i gdzieś za miesiąc mam przyjśc z wynikami do kontroli, że by zobaczyć czy tsh spadło

qdkk2n0amiu7a1g7.png
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ