X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Test pozytywny a beta hcg
Odpowiedz

Test pozytywny a beta hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • facebook Ekspertka

Wysłany: 8 października 2022, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dziś cieszyłam bo zobaczyłam na teście druga kreskę. Jestem 2 dni po terminie @ robilam ten sam test w dniu @ i nic nie było. Dziś zrobiłam z 3go moczu. Wyszła lekka kreska czerwona. Nie zastanawiając się dlugo pojechałam na bete wyszła <0.10. Nie wiem czy jest jeszcze jakas szansa :(
    Taka sama kreskę widziałam 2 lata temu gdzie beta wyniosła 17.76

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2022, 20:19

♣️ 2020
    💔 w 6tc krwiak podkosmowkowy
    * V leiden, mthfr c677T,mthfr a1298C, pai-1
    *Kir bx (brak -2ds3,2ds4norm,3ds1)
    *01-04/21 - clo + duphaston
    ♦️ 2022 -iui na 7 pęcherzykach- nieudane, laparoskopia doagnostyczna
    ♦️2023
    *histeroskopia z biopsja cd138
    💔 biochem
    ♠️ 2024
    5 ❄️ prawidłowych
    1) FET 05.10 - 😔
    2) FET 05.12
    5dpt i 6dpt test pozytywny
    7 dpt. 12.12- beta - 79, prog - 30
    9 dpt. 14.12 - beta 209, prog - 63
    11 dpt. 16.12 - beta 487, prog 70
    13 dpt. 18.12- beta 1182, prog 81
    22 dpt 27.12 ❤️

Accofil, prolutex, magne b6, letrox, devikap, encorton, prograf, bryophyllum, aspirin cardio, neoparin, cyclogest, no spa doraznie
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ