X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Test pozytywny a beta hcg
Odpowiedz

Test pozytywny a beta hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • facebook Ekspertka

Wysłany: 8 października 2022, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dziś cieszyłam bo zobaczyłam na teście druga kreskę. Jestem 2 dni po terminie @ robilam ten sam test w dniu @ i nic nie było. Dziś zrobiłam z 3go moczu. Wyszła lekka kreska czerwona. Nie zastanawiając się dlugo pojechałam na bete wyszła <0.10. Nie wiem czy jest jeszcze jakas szansa :(
    Taka sama kreskę widziałam 2 lata temu gdzie beta wyniosła 17.76

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2022, 20:19

* 06-09/20 stymulacja clo+ duphaston
    * 10/20 poronienie w 6tc
    * V leiden, mthfr c677T,mthfr a1298C, pai-1
    * droznosc 12/20, 05/21
    *Kir bx (brak -2ds3,2ds4norm,3ds1)
    *01-04/21 - clo + duphaston
    * 07- ... - lametta

-letrox-bicaps b complex--magnella magnez-polocard-dostinex-
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ