X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną testosteron...
Odpowiedz

testosteron...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • maxi Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2013, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny,mam pytanie,ktore mnie nurtuje,mam rozchiwana gospodarke hormonalna,dopiero co zbilam za wysoka prolaktyne,mam tez za malo progresteronu(biore duphaston) teraz wyszedl mi wysoki testosteron wolny -andregon shbg,czy ktos wie co to znaczy???moze to jednorazowy skok(bo mialam bardzo mocno spozniajaca sie jedna @)ale lekarza mam dopiero za 2 tygonie.....norma dla moje laboratorium to max 1,5 a mnie wyszlo ponad 8....ma to wply na zajscie w ciaze badz jej utrzymanie? bede wdzieczna za jakies informacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 23:29

• maxi Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam,ze testosteron zwykly mam minimalnie ponad norme za wysoki....ale za licha nie wiem co to ten andregon wolny shbg.....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ