X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną testosteron...
Odpowiedz

testosteron...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • maxi Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2013, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny,mam pytanie,ktore mnie nurtuje,mam rozchiwana gospodarke hormonalna,dopiero co zbilam za wysoka prolaktyne,mam tez za malo progresteronu(biore duphaston) teraz wyszedl mi wysoki testosteron wolny -andregon shbg,czy ktos wie co to znaczy???moze to jednorazowy skok(bo mialam bardzo mocno spozniajaca sie jedna @)ale lekarza mam dopiero za 2 tygonie.....norma dla moje laboratorium to max 1,5 a mnie wyszlo ponad 8....ma to wply na zajscie w ciaze badz jej utrzymanie? bede wdzieczna za jakies informacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 23:29

• maxi Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam,ze testosteron zwykly mam minimalnie ponad norme za wysoki....ale za licha nie wiem co to ten andregon wolny shbg.....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ