X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną testosteron...
Odpowiedz

testosteron...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • maxi Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2013, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny,mam pytanie,ktore mnie nurtuje,mam rozchiwana gospodarke hormonalna,dopiero co zbilam za wysoka prolaktyne,mam tez za malo progresteronu(biore duphaston) teraz wyszedl mi wysoki testosteron wolny -andregon shbg,czy ktos wie co to znaczy???moze to jednorazowy skok(bo mialam bardzo mocno spozniajaca sie jedna @)ale lekarza mam dopiero za 2 tygonie.....norma dla moje laboratorium to max 1,5 a mnie wyszlo ponad 8....ma to wply na zajscie w ciaze badz jej utrzymanie? bede wdzieczna za jakies informacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 23:29

• maxi Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam,ze testosteron zwykly mam minimalnie ponad norme za wysoki....ale za licha nie wiem co to ten andregon wolny shbg.....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ