X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną testosteron...
Odpowiedz

testosteron...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • maxi Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2013, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny,mam pytanie,ktore mnie nurtuje,mam rozchiwana gospodarke hormonalna,dopiero co zbilam za wysoka prolaktyne,mam tez za malo progresteronu(biore duphaston) teraz wyszedl mi wysoki testosteron wolny -andregon shbg,czy ktos wie co to znaczy???moze to jednorazowy skok(bo mialam bardzo mocno spozniajaca sie jedna @)ale lekarza mam dopiero za 2 tygonie.....norma dla moje laboratorium to max 1,5 a mnie wyszlo ponad 8....ma to wply na zajscie w ciaze badz jej utrzymanie? bede wdzieczna za jakies informacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 23:29

• maxi Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam,ze testosteron zwykly mam minimalnie ponad norme za wysoki....ale za licha nie wiem co to ten andregon wolny shbg.....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ