Testowanie po zifavert
-
Witajcie Kochani.
2 października miałam zastrzyk zivafert (domięśniowo, podwójną dawke). Pęcherzyk jeden po lewej stronie i dwa po prawej(po prawej brak jajowodu, a więc i tak polowalismy na lewy). Cykl z CLO + mensinorm.
6 Października monitoringiem potwierdzone, że pęcherzyki Pękły.
Ja wiem, że wcześnie jeszcze, ale dziś poszła na B-HCG 🤦♀️🤦♀️ 9 dni po zastrzyku, 8 dni od owulacji.
Wynik bety 16,80 mlu/ml
Myślicie, że to pozostałości po zastrzyku, czy może coś pykło? 🥺🥺2018r. - Początek starań ❤️ -
nick nieaktualnyŻona wrote:Witajcie Kochani.
2 października miałam zastrzyk zivafert (domięśniowo, podwójną dawke). Pęcherzyk jeden po lewej stronie i dwa po prawej(po prawej brak jajowodu, a więc i tak polowalismy na lewy). Cykl z CLO + mensinorm.
6 Października monitoringiem potwierdzone, że pęcherzyki Pękły.
Ja wiem, że wcześnie jeszcze, ale dziś poszła na B-HCG 🤦♀️🤦♀️ 9 dni po zastrzyku, 8 dni od owulacji.
Wynik bety 16,80 mlu/ml
Myślicie, że to pozostałości po zastrzyku, czy może coś pykło? 🥺🥺
Ja dzień wcześniej niż Ty miałam tą samą dawkę i mówi się, że może się utrzymywać do 13-14dni taka dawka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Jestem po IVF również z pomocą Zivafert.
10 dzień po transferze wynik bHCG miałam 280.
Myślałam, że to po Zivafert, dziś szczęśliwie jestem w 24 tc. Moja gin rzuciła hasło, że do dwóch tyg może utrzymywać się lek na poziomie max 30-40.
Trzymam kciuki za Wasze przyrosty 🙂
Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻona wrote:Dziś moja Beta 61 mlu/ml. Chyba coś pykło.
Ale od wczoraj bol brzucha jak na miesiączkę. I albo zarodek się zagnieżdża albo zaraz czar prysnie 🥺🥺🥺
Cieszę się ale i boję 😳🥺
Ja zobaczyłam jasną kreskę na teście, może popołudniu sprawdzę betęŻona lubi tę wiadomość
-