X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Testy strumieniowe - pomoc
Odpowiedz

Testy strumieniowe - pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2023, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie wiedziałam w którym dziale napisać, a potrzebuje jakiejś merytorycznej odpowiedzi, wiec założyłam nowy wątek.
    Jestem przed drożnością/ właściwie czekam na okres, miałam owulacje na pewno, w okolicach 17-18 dnia (naturalna), staraliśmy się, bo co nam szkodziło.
    Okres wg aplikacji powinnam dostać wczoraj.
    Oczywiście bolą mnie plecy, piersi, cały tydzień miałam wahania nastrojów, trądzik, bóle brzucha, No pms jak w mordę strzelił. Ale okresu brak.
    Nie wytrzymałam i mąż kupił test z dozu, taki ich produkcji, 2 w jednym pudełku.
    Zrobiłam z moczu wieczornego, wiec trochę rozcieńczony, po 3 min miałam wrażenie ze widzę cień, po jakiś 6 No było widać delikatna kreskę. Teraz już jest z 40 min po, wiec kreska jest mocna. Jedyne kreski jakie widywałam to były po ovitrelle, aż mnie żołądek boli.

Czy któraś z was używała tych testów strumieniowych z dozu? Myślicie ze to po prostu fałszywie dodatni? Te objawy pms nie daja mi spokoju. Jedyna różnica jest taka, ze rano miałam 37.12, teraz to już w ogóle 37.45 stopni, ale może rozkłada mnie choroba, bo ludzie w pracy są chorzy 🙈

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer 11.10.2024
    10 dpt beta 448 🥹
    14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️
    20 dpt zarodek z akcja serca ❤️‍🔥
    35 dpt 1.73 cm człowieczka

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ