Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Testy strumieniowe - pomoc
Odpowiedz

Testy strumieniowe - pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2023, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie wiedziałam w którym dziale napisać, a potrzebuje jakiejś merytorycznej odpowiedzi, wiec założyłam nowy wątek.
    Jestem przed drożnością/ właściwie czekam na okres, miałam owulacje na pewno, w okolicach 17-18 dnia (naturalna), staraliśmy się, bo co nam szkodziło.
    Okres wg aplikacji powinnam dostać wczoraj.
    Oczywiście bolą mnie plecy, piersi, cały tydzień miałam wahania nastrojów, trądzik, bóle brzucha, No pms jak w mordę strzelił. Ale okresu brak.
    Nie wytrzymałam i mąż kupił test z dozu, taki ich produkcji, 2 w jednym pudełku.
    Zrobiłam z moczu wieczornego, wiec trochę rozcieńczony, po 3 min miałam wrażenie ze widzę cień, po jakiś 6 No było widać delikatna kreskę. Teraz już jest z 40 min po, wiec kreska jest mocna. Jedyne kreski jakie widywałam to były po ovitrelle, aż mnie żołądek boli.

Czy któraś z was używała tych testów strumieniowych z dozu? Myślicie ze to po prostu fałszywie dodatni? Te objawy pms nie daja mi spokoju. Jedyna różnica jest taka, ze rano miałam 37.12, teraz to już w ogóle 37.45 stopni, ale może rozkłada mnie choroba, bo ludzie w pracy są chorzy 🙈

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ