X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Transfer 2024

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nadziejka94 Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem nowa na forum, w środę 31.01 mam transfer 2 mrozaczkow, po 6 poronieniach w tym 1 ciąży pozamacicznej, zmieniliśmy klinkie i w końcu ktoś się nami zajął od podstaw, okazało się, że mam za dużo komórek NK i tutaj główna przyczyną niepowodzeń plus ureaplasma, której na szczęście się pozbyłam. Dziś zaczynam zastrzyk z accofilu mimo do kariotypu BX, strasznie boje się tego zastrzyku, miałyście jakieś skutki uboczne ? Jak je przetrwać ? I przede wszystkim czy udało wam się z tym lekiem plus encortonem ( dochodzą jeszcze wlewu z intralipidu, agapurin, prolutex, crinon, neoparin, euthyrox na niedoczynność a także estrfem) w końcu donosić upragniona ciążę ? Dajcie znać jak to u was wyglądało. Pozdrawiam Was wszystkie dzielne wojowniczki

• Ann🔆 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejko dołącz do nas na wątku: IVF styczeń 2024.

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf-styczen-24,27863.html

Dużo dziewczyn wspiera się tu w walce🤗

izabelka90 lubi tę wiadomość

38 lat | Endometrioza III | 2013 usunięcie jajnika | IO |
    AMH 2020 0,79 ->2023 0,51 | MTHFR C677T hetero | 12.2023 histero zabiegowa nisza | KIR AA (brak 5!) |

▪️3 pełne procedury IVF - 5 transferów

Transfer 08.2020 (N) ET 8b | 4dpt - 6,55 | 7dpt - 19 | 11dpt - 159,5 | 13dpt - 455,6 | 18dpt - 2228,0 | 23dpt - 7309 | 05.2021 Po 8 latach starań mamy synka 👦 ❤️

Walczymy o rodzeństwo!
    Transfer 09.2022 (N) ET 3BB cb💔
    Transfer 04.2023 (N) FET 2AC cb💔
    ✖️ 06.2023 klapa (pęcherzyki pękły przed punkcją) Zmiana kliniki!
    Transfer 01.2024 (S) FET 4AB💔
    Transfer 04.2024 (N) FET 4BA💔
    poronienie zatrzymane 9tc (8+3) 🖤👼🏻
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ