Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Transfer 2024

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nadziejka94 Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2024, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem nowa na forum, w środę 31.01 mam transfer 2 mrozaczkow, po 6 poronieniach w tym 1 ciąży pozamacicznej, zmieniliśmy klinkie i w końcu ktoś się nami zajął od podstaw, okazało się, że mam za dużo komórek NK i tutaj główna przyczyną niepowodzeń plus ureaplasma, której na szczęście się pozbyłam. Dziś zaczynam zastrzyk z accofilu mimo do kariotypu BX, strasznie boje się tego zastrzyku, miałyście jakieś skutki uboczne ? Jak je przetrwać ? I przede wszystkim czy udało wam się z tym lekiem plus encortonem ( dochodzą jeszcze wlewu z intralipidu, agapurin, prolutex, crinon, neoparin, euthyrox na niedoczynność a także estrfem) w końcu donosić upragniona ciążę ? Dajcie znać jak to u was wyglądało. Pozdrawiam Was wszystkie dzielne wojowniczki

• Ann🔆 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2024, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejko dołącz do nas na wątku: IVF styczeń 2024.

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf-styczen-24,27863.html

Dużo dziewczyn wspiera się tu w walce🤗

izabelka90 lubi tę wiadomość

Rocznik 86, AMH 2020 0,87->2025 0,55
    Endometrioza III 2013 usunięcie jajnika, IO
    12.2023 histero zabiegowa nisza
    Kariotypy prawidłowe, KIR AA (brak 5!)

1 IVF transfer 08.2020 ET 8b
    7dpt - 19, 11dpt - 159,5, 13dpt - 455,6, 18dpt - 2228
    23dpt - 7309, 30dpt - ❤️ 05.2021 39+0, 3200, 52 cm🧸

Walczymy o rodzeństwo!
    Transfer 09.2022 (N) ET 3BB cb💔
    Transfer 04.2023 (N) FET 2AC cb💔
    ✖️ 06.2023 klapa (pęcherzyki pękły przed punkcją)
    Zmiana kliniki!
    Transfer 01.2024 (S) FET 4AB💔
    Transfer 04.2024 (N) FET 4BA💔
    poronienie zatrzymane 9tc (8+3) 🖤👼🏻

IV IVF 02.2025 💉🐓🥚punkcja: ❄️4AA
    Transfer 17.02.2025 ET 3BB💔

⌛️03/04.2025 badania
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ