X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Transfer 2024

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nadziejka94 Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2024, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem nowa na forum, w środę 31.01 mam transfer 2 mrozaczkow, po 6 poronieniach w tym 1 ciąży pozamacicznej, zmieniliśmy klinkie i w końcu ktoś się nami zajął od podstaw, okazało się, że mam za dużo komórek NK i tutaj główna przyczyną niepowodzeń plus ureaplasma, której na szczęście się pozbyłam. Dziś zaczynam zastrzyk z accofilu mimo do kariotypu BX, strasznie boje się tego zastrzyku, miałyście jakieś skutki uboczne ? Jak je przetrwać ? I przede wszystkim czy udało wam się z tym lekiem plus encortonem ( dochodzą jeszcze wlewu z intralipidu, agapurin, prolutex, crinon, neoparin, euthyrox na niedoczynność a także estrfem) w końcu donosić upragniona ciążę ? Dajcie znać jak to u was wyglądało. Pozdrawiam Was wszystkie dzielne wojowniczki

• Ann🔆 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2024, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejko dołącz do nas na wątku: IVF styczeń 2024.

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ivf-styczen-24,27863.html

Dużo dziewczyn wspiera się tu w walce🤗

izabelka90 lubi tę wiadomość

Rocznik 86, AMH 2020 0,87->2025 0,55
    Endometrioza III 2013 usunięcie jajnika, IO
    12.2023 histero zabiegowa nisza
    Kariotypy prawidłowe, KIR AA (brak 5!)

1 IVF transfer 08.2020 ET 8b
    7dpt - 19, 11dpt - 159,5, 13dpt - 455,6, 18dpt - 2228
    23dpt - 7309, 30dpt - ❤️ 05.2021 39+0, 3200, 52 cm🧸

Walczymy o rodzeństwo!
    Transfer 09.2022 (N) ET 3BB cb💔
    Transfer 04.2023 (N) FET 2AC cb💔
    ✖️ 06.2023 klapa (pęcherzyki pękły przed punkcją)
    Zmiana kliniki!
    Transfer 01.2024 (S) FET 4AB💔
    Transfer 04.2024 (N) FET 4BA💔
    poronienie zatrzymane 9tc (8+3) 🖤👼🏻

IV IVF 02.2025 💉🐓🥚punkcja: ❄️4AA
    Transfer 17.02.2025 ET 3BB💔

⌛️03/04.2025 badania
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ