X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Transfer, a antybiotyk
Odpowiedz

Transfer, a antybiotyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bonnie1234 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    czy któraś z Was miała transfer (in vitro) podczas brania antybiotyku? Czy to jest dobry pomysł, czy lepiej odłożyć transfer na kolejny miesiąc?
    Antybiotyk nie jest spowodowany żadną infekcją, tylko zapisany przez lekarza zapobiegawczo po zabiegu stomatologicznym.

Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 11:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam po punkcji brać aż do transferu i to mocny (tetrakcyliny) więc chyba nie szkodzi.
    Ale dopytaj lekarza!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ