Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Transfer, a antybiotyk
Odpowiedz

Transfer, a antybiotyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bonnie1234 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    czy któraś z Was miała transfer (in vitro) podczas brania antybiotyku? Czy to jest dobry pomysł, czy lepiej odłożyć transfer na kolejny miesiąc?
    Antybiotyk nie jest spowodowany żadną infekcją, tylko zapisany przez lekarza zapobiegawczo po zabiegu stomatologicznym.

Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 11:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam po punkcji brać aż do transferu i to mocny (tetrakcyliny) więc chyba nie szkodzi.
    Ale dopytaj lekarza!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ