X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Transfer, a antybiotyk
Odpowiedz

Transfer, a antybiotyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bonnie1234 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    czy któraś z Was miała transfer (in vitro) podczas brania antybiotyku? Czy to jest dobry pomysł, czy lepiej odłożyć transfer na kolejny miesiąc?
    Antybiotyk nie jest spowodowany żadną infekcją, tylko zapisany przez lekarza zapobiegawczo po zabiegu stomatologicznym.

Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 11:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam po punkcji brać aż do transferu i to mocny (tetrakcyliny) więc chyba nie szkodzi.
    Ale dopytaj lekarza!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ