X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Transfer po cięciu cesarskim
Odpowiedz

Transfer po cięciu cesarskim

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kaczuszka5678 Koleżanka

Wysłany: 17 października 2019, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. 2 miesiące temu urodziłam synka (ICSI, pierwszy transfer). Bardzo chciałam urodzić naturalnie, ale niestety ze względu na położenie poprzeczne nie było to możliwe. Czy wiecie coś o tym czy po cc powodzenie kolejnego transferu zmniejsza się? Czy są tu dziewczyny które mogą się na ten temat podzielić wiedzą?

Starania od 2016 r
    Astenotheratozoospermia
    IUI maj 2018 :(
    IUI sierpień 2018 :(
    IMSI punkcja luty 2019, I krio 04.04.2019
    12.04.19 beta 74,5 <3
    15.04.19 beta 475
    19.04.19 beta 2100 <3
    styczeń 2020 - jest dzidziuś !!! <3
    f2w39jcgba48j5hs.png

Wracamy po rodzeństwo !
    Czekaja na nas 2 bałwanki
    Transfer 23.04.2021 r zarodek 3.1.2 po PGS
  • siwa33 Debiutantka

Wysłany: 19 października 2019, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam w tym temacie doświadczenia ale wydaje mi się że nie ma to znaczenia przy zagniezdzaniu zarodka bo jeśli by tak było to każda kobieta po cesarce miała by problem z zajściem ponownie w ciążę

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ