X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Trisequens -proszę o pomoc
Odpowiedz

Trisequens -proszę o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim forumowiczkom. Problem nie dotyczy mnie, ale mamy, która rozpoczęła menopauzę i na złagodzenie objawów przepisano jej Trisequens. Jednak po przeczytaniu działań niepożądanych wystraszyła się ich, przede wszystkim częstotliwością występowania (1 na 10) , wypadaniem włosów ( z czym już ma problemy) i waha się czy zacząć je brać. Czy któraś z Was lub waszych mam brała ten lek i doświadczyła skutków ubocznych? Proszę o odpowiedź, będę bardzo wdzięczna za pomoc :)

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa brała Estrofem ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ