Udalo sie z Hashimoto i PCOS + OBJAWY!
-
Witajcie kochane staraczki. Obiecalam sobie juz dawno temu, ze jak przyjdzie ten czas to podziele sie z wami moimi objawami ciazawymi. Tak - wczoraj i dzis rano zobaczylam tluste dwie kreski Jeszcze nie moge w to uwierzyc - po ponad dwoch latach staran, walce z PCOS, niedoczynnoscia tarczycy i Hashimoto - UDALO SIE! (Euthyrox + przeszlam na diete bezglutenowa i zaczelam dostawac zatrzyki z witaminy B12 i udalo sie (6mcy po rozpoczeciu diety, 6 tygodni od pierwszego zastrzyku)
).
OBJAWY (przy cyklach nieregularnych 28 - 36 dniowych):
26ty DC - brazowe plamienie (jedna plama na bieliznie koloru kawy z mlekiem)
Od 28go DC wyzsza temperatura + bole glowy. Lekkie rozdraznienie. (Maz sie mnie dotknal i zauwazyl, ze mam goraczke)
31szy DC - Bol plecow, taki nie dajacy spokoju i nasilajacy sie przy chodzeniu.
Wieczorny test pozytywny
32gi DC - poranny test pozytywny.
Wysylam duzo dzidziusiowych pylkow wam, trzymam kciuki, nie poddawajcie sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 08:18
Mirabelcia, AgnieszkaH, Tami88, olcia.de, Odeta, MoNa_2603, Klara Wysocka lubią tę wiadomość
-
kasioua
Wszystkie objawy które wymieniłaś ja zawsze mam przed okresem tyle, że u mnie na dokładkę jeszcze są bóle piersi i zawroty głowy.
W tym miesiącu byłam już pewna, że się udało a tu nic... okres spóźnił się po prostu o tydzień i wraz przyszłą @..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 23:07
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Witam mam podwyższone anty TPO i anty TG, FT4 jeszcze w normie 0.96, TSH również w normie bo 1,7270, czy to już świadczy o Hashimoto czy to się jakoś leczy,"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-