X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍍 udane IVF 🍍 bo staraczką z OF będę już zawsze 💕
Odpowiedz

🍍 udane IVF 🍍 bo staraczką z OF będę już zawsze 💕

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka 123 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga Kwietniowa wrote:
    Masz wózek bliźniaczy czy zwykły, bo się zastanawiam czy warto inwestować przy takiej różnicy wieku, ale jednak bieg z wózkiem za hulajnogą czy rowerkiem biegowym przy ruchliwej ulicy przemawia za wózkiem bliźniaczym 😅
    A rozglądałaś się już za takim wózkiem?? U nas będzie noworodek a mała nie całe dwa latka (22 miesiące) I też myślę nad wózkiem bliźniaczym

👱‍♀️89'
    👦91'
    Kariotypy✅️
    2020-start in vitro- brak jajowodów (2x cp)
    01.2021- 4 Transfery z obstawą leków- 1 biochem
    ODPOCZYNEK +ZMIANA KLINIKI I LEKARZA 🙏
    28.06.22- punkcja-11 zarodków 😍🙏🍀
    5ty Transfer 29.08
    30 dpt- 💔🖤
    6sty Transfer 18.02 z immunoglobulinami 🙏🍀
    4dpt - 6,4 ❤️ 5dpt -17,92 prog 32❤️7dpt- 54,58 , prog 48 ❤️9dpt- 166,5 , prog 40❤️11dpt- 465,8 ❤️
    13dpt - 1239❤️
    24dpt - crl 0,41cm , 100 unm❤️
    7+1- 1,07cm i 140 uderzeń ❤️
    5.04- 2,7cm dziecia, ❤️167 ❤️
    17.04- 4,88 cm❤️❤️
    26.04-12+2- prenatalne- wszystko ok❤️
    16.06- połówkowe 315gram ❤️🥰
    23.08- III prenatalne 1300g ❤️
    13.11.23- na świecie Jagódka
    7my transfer- 13.12 💩
    8my transfer- 14.01 🙏☃️
    6dpt- 15 , prog 32 ❤️ 8dpt- 63,6❤️10dpt- 170❤️13dpt- 478, prog 45❤️ 15dpt- 887❤️ 17-dpt - 1749❤️❤️🍀
  • Yuki Autorytet

Wysłany: 17 czerwca, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka 123 wrote:
    A rozglądałaś się już za takim wózkiem?? U nas będzie noworodek a mała nie całe dwa latka (22 miesiące) I też myślę nad wózkiem bliźniaczym

Nie powiem na własnym przykładzie, ale ostatnio właśnie zaczepiłam gościa bo mieli podwójny wózek i powiedział, że mega im się sprawdza. Mieli malucha coś 5 m-cy i starszaka chyba 21 miesięcy. Spacerówka rozkładana na zupełnie płasko z x-landera. I wyglądał na w miarę lekki

Tak… jestem psychopatką, zaczepiam ludzi na placach zabaw 😂🤦‍♀️ Ale co zrobię jak mnie to bardzo interesowało

Gameta Rzgów
    Liczne polipy endometrialne
    histeroskopia
    AMH 1,24
    problemy z nasieniem
    immunologia
    ❄️❄️
    03.04 transfer blaski
    10 dpt beta 1.2
    biopsja endometrium
    02.06 transfer blaski
    8 tc poronienie
    9 tc poronienie

06.03.2024 r., 3600 g szczęścia 💗

age.png
  • Iga Kwietniowa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka 123 wrote:

Muszę podejść do sklepu z Igą i arbuzem żeby zobaczyć jak to w praktyce będzie czy da się go prowadzić i trochę ceny mnie przerażają, bo nowe 5-7.5 tys., a używki w jakimś tragicznym stanie i też 1.5tys. Wolałabym taki jeden przy drugim, ale muszę zobaczyć czy takie, które mieszczą się w drzwiach nie mają za małej spacerówki, bo pewnie będziemy używać jeszcze po 3. urodzinach.

event.png

preg.png
  • Iga Kwietniowa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yuki wrote:
    Nie powiem na własnym przykładzie, ale ostatnio właśnie zaczepiłam gościa bo mieli podwójny wózek i powiedział, że mega im się sprawdza. Mieli malucha coś 5 m-cy i starszaka chyba 21 miesięcy. Spacerówka rozkładana na zupełnie płasko z x-landera. I wyglądał na w miarę lekki

Tak… jestem psychopatką, zaczepiam ludzi na placach zabaw 😂🤦‍♀️ Ale co zrobię jak mnie to bardzo interesowało

Ja też. Niewiedziałam jak wyciągnąć tą czarną część na dole w s&r więc jak zobaczyłam jakiś ludzi z wyciągniętą tą częścią to zapytałam czy mogą mi też ją wyciągnąć 😂 z kolej zanim kupiłam rowerek biegowy to jak widziałam jakiś fajny to pytałam ludzi czy możemy z córką przymierzyć czy sięgnie do ziemi stopami 😂🤦‍♀️

event.png

preg.png
‹‹ 2240 2241 2242 2243 2244
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ