Udane IVF 🍍ciążowe rozważania 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
MONIKA wrote:Jeszcze nie, na 17 sierpnia mamy zaplanowane CC. Wczoraj niestety na wizycie okazało się, że mam wielowodzie, niby niewielkie przekroczenie bo afi 25.4, ale już się zdążyłam naczytać.... Dziś kontrolne ktg, niby wszystko z małą w porządku, za tydzień znowu mam jechać.
A u Ciebie jak ?
Termin mam na 10 dni po Tobie,no,ale zobaczymy kiedy Panienka postanowi wyjść z brzucha ❤️
Plus cc,że zna się termin,no,chyba,że dzidzia będzie chciała wczensiej wyjsc🤭oby nie 🤞😘 a u Cb skąd decyzja o CC?
Ja się trochę nastawiałam na cc,ale córeczka jednak postanowiła się obrócić i lekarka przekonuje,że teraz będzie lżejszy poród 🙈🤭I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
01.10. córeczka 3700g 61cm💗
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
7dpt 90,4 11dpt 261,4 15dpt 1233
28dpt mamy serduszko -
Nadziejka30 wrote:Moja koleżanka w obu ciążach miala wielowodzie i urodziła zdrowych chłopców, ważne,że jesteś pod opieką lekarzy 😘
Termin mam na 10 dni po Tobie,no,ale zobaczymy kiedy Panienka postanowi wyjść z brzucha ❤️
Plus cc,że zna się termin,no,chyba,że dzidzia będzie chciała wczensiej wyjsc🤭oby nie 🤞😘 a u Cb skąd decyzja o CC?
Ja się trochę nastawiałam na cc,ale córeczka jednak postanowiła się obrócić i lekarka przekonuje,że teraz będzie lżejszy poród 🙈🤭
Trzymam kciuki, żeby rzeczywiście było lżej ✊Nadziejka30 lubi tę wiadomość
👱♀️29 lat
Amh 1.12
FSH 9.57
Drożność OK
👩🦲28
Morfologia 1-2%
Ilość i ruchliwość w normie
Starania od stycznia 2021, W klinice od grudnia 2021
3 x IUI (luty-kwiecień 2022)
Maj 2022 - decyzja o IVF
Maj/czerwiec 2022 początek stymulacji - bemfola, cetrotide
15.06.2022 - transfer blastka 4.1.1 🍀💪💪
Mamy jeszcze mrozaczki ❄️❄️
1. Transfer - beta 0.
2. Transfer - Ciąża biochemiczna -
AniMka wrote:I jedno i drugie, cały czas jestem w klinice, ale ostatnio narobiłam im stracha na punkcji i mam przymusową przerwę, faszeruję się w tym czasie suplami i bzykam jak królik, chciałabym jeszcze podejść do procedury, ale chyba się mnie już boją 🫣
Jaka stara? Dwa lata temu urodziłaś zdrowe dziecko, a rok temu zaszłaś naturalnie w ciążę więc twój organizm jest jak najbardziej gotowy. -