X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀 Udane IVF - ciążowe rozważania - edycja III 🍀
Odpowiedz

🍀 Udane IVF - ciążowe rozważania - edycja III 🍀

Oceń ten wątek:
  • Midi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja dołączam do studniówki, ale z dietą cukrzycową to nie poświętowałam 🥲 na razie jestem na etapie godzenia się z tym dziadostwem,
    powoli też coś zaczynam kompletować, ale minimum, bo me że też się zdarzyć, że będziemy zmieniać lokum, ale nic jeszcze nie wiadomo kiedy 🫣

preg.png
  • Jeżóweczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate@@ wrote:
    U mnie podobne odczucia i skoro Wy dwie dziewczyny świętujecie studniówkę to tylko oznacza, że moja za… 2 dni 😅 Czas nagle zaczął biec jak szalony a początki się tak dłużyły…

Może pamiętacie jak kiedyś Was pytałam o zdanie na temat remontu generalnego w takim okresie, zaczyna się w środę 🙃 i potrwa miesiąc. Aktualnie nie mamy na stanie niczego, co powinna mieć kobieta w ciąży, ani łóżka (śpimy na materacu), ani sofy, ani krzesła z kawałkiem stołu 😆 Mam nadzieję, że pójdzie to wszystko sprawnie i zdążymy przed maluszkiem.
    Kate bedzie dobrze i wszystko się uda zobaczysz!! Ja przy pierwszej ciazy mialam wszystko na tip top chyba w 32 tc, cała wyprawka itp. a tak naprawdę taki Maluszek potrzebuje mamy, cycusia lub butelki i puszki mm, kilku ubranek, pieluch i miejsca do spania, a co okaże się jeszcze niezbędne to dokupisz raz dwa. ❤️

Midi lubi tę wiadomość

26.10.2022 r. Reprofit Ostrava ❄️ 4AA
    ➡️7 dpt beta 72,18 ➡️9 dpt beta 147,70
    ➡️12 dpt beta 644,72➡️14 dpt beta 1507,05
    ➡️26 dpt ❤
    ➡️30.12.22 USG prenatalne 5.66 cm❤
    ➡️21+0 tc 03.03.23 USG połówkowe 483g. Córeczka❤
    ➡️26+4 tc 11.04.23 957g.➡️30+4 tc 1432 g.
    ➡️32+3 tc III USG prenatalne 1968 g.
    ➡️34+4 tc 2411 g. ➡️36+4 tc 2623 g.
    ➡️40+0 tc córeczka na świecie SN 3430g.
    10.09.2024 r. Reprofit Ostrawa ❄️4AA
    ➡️6 dpt beta 59,52
    ➡️8 dpt beta 209,7
    ➡️10 dpt beta 508,1
    ➡️14 dpt beta 1927,0
    ➡️21 dpt pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
    ➡️28 dpt CRL 7,23mm, jest ❤️
    ➡️USG prenatalne CRL 6.66 mm, ryzyka niskie
    preg.png
    age.png
‹‹ 553 554 555 556 557
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ