Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2024, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Czy polecicie jakaś szkole rodzenia online, tak żeby w dowolnej chwili można było sobie puścić video. U nas szkoła rodzenia stacjonarna może nie wypalić z uwagi na pracę męża.

• monester Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZAJĄCZEK94 wrote:
    Hej dziewczyny. Czy polecicie jakaś szkole rodzenia online, tak żeby w dowolnej chwili można było sobie puścić video. U nas szkoła rodzenia stacjonarna może nie wypalić z uwagi na pracę męża.
    Julia med ! Naprawdę mega - dużo zajęć online wieczorami, a stacjonarnie jakieś 6 spotkań. Edytuje bo komercyjnie też coś mają - może tylko online ? Zadzwoń zapytać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2024, 13:58

• monester Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Pina wrote:
    Ja się zastanawiam czy u nas był w ogóle. Jak na razie śpimy swoim schematem, który się wytworzył jak małej skończymy się kolki. Czasem jak przeciągnie się ostatni drzemka
    To idzie spać później ale i budzi się na jedzenie wtedy odpowiednio później.

U nas podczas szczepienia trzymam córkę na rękach i tulę.
    Ja myślę że ten regres to był wtedy co wstawaliśmy co 2 godziny w nocy.

• Rosa_13 Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZAJĄCZEK94 wrote:

Nie korzystałam ale znajoma poleca zaufaj położnej z Instagrama.

nick nieaktualny, Osa 🐝 lubią tę wiadomość

age.png

Moja Dziewczynka 3500g ❤️🌹
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2024, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa_13 wrote:

Właśnie się zastanawiam 🤔

• staraczka123456789 Koleżanka

Wysłany: 29 września 2024, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakie suplementy przyjmujecie? Totalnie nie wiem co brac jestem w 6 tygodniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2024, 14:36

• Luna_94🌛 Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa_13 wrote:
    Ja korzystałam z Zaufaj Położnej i polecam 🙂 Oglądaliśmy razem z mężem, dużo fajnej, aktualnej wiedzy.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

👩🏻 🧔🏻 🐈 🐈‍⬛
    bez antykoncepcji od 2017, poważne starania od 2020, w klinice od 2023 ❤️‍🩹

11.2023 start IVF • 7x❄️

28.02 I FET ❄️ 5.1.1 po PGT-A
    4 dpt II • 5 dpt 25,7 • 7 dpt 96,9 • 9 dpt 233

Mamy Cię już, Maluszku 🩵
    Urodzony (40+0) 15.11.2024 g. 13:26 🩵
    ⚖️ 3860g 📏 56cm

age.png
  • Osa 🐝 Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka123456789 wrote:
    Dziewczyny jakie suplementy przyjmujecie? Totalnie nie wiem co brac jestem w 6 tygodniu

Suplementy ciążowe odpowiednie do wieku ciąży.
    Najlepiej skonsultować je ze swoim lekarzem prowadzący.

event.png
    39+1 4000g 56cm ☀️
    👧🏻♡
  • Osa 🐝 Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZAJĄCZEK94 wrote:
    Właśnie się zastanawiam 🤔

Korzystaliśmy z tej szkoły, fajnie przedstawione wszystko. My tam skupiliśmy się typowo na porodzie - fajnie nagrany 🙈

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

event.png
    39+1 4000g 56cm ☀️
    👧🏻♡
  • AnkaSłomianka Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZAJĄCZEK94 wrote:
    Zajączku, nie polecę szkoły- aczkolwiek o zaufaj położnej dużo dobrego czytałam
    Myśmy zaprosili do nas prywatnie położną - byla 2x 3-4h- omówiliśmy konkretnie to co nas najbardziej interesowało. Byłyśmy tak zadowoleni że nasza położna została naszą poporodową środowiskową.
    Dla nas takie rozwiązanie było najwygodniejsze

🙎🏻‍♀️1985 PAI1 hetero, IO, 3x usuwane polipy (08.22, 06.23, 10.23)
    🙎🏻‍♂️1981
    13.11.23 transfer ❄️4.1.1
    20.11.23 bHCG -58
    22.11.23 bHCG- 150
    24.11.23 bHCG -345
    27.11.23 bHCG -1313
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2024, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, wykupie "zaufaj poloznej" 😉

Osa 🐝, Rosa_13 lubią tę wiadomość

• Szarlotka90 Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZAJĄCZEK94 wrote:

Korzystałam z zaufaj poloznej, płaciłam chyba 150 zł za kurs (dostęp na rok nie wiem ile teraz ale bardzo często są promocje). Oprócz tego polecam za darmo na YT - kurs na dziecko Rity calderaro i filmiki z darmowej szkoły rodzenia Joanny Mróz.

age.png
  • Szarlotka90 Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osa 🐝 wrote:
    Kochane, macie do polecenia laktator muszlowy??
    ☺️ wiem, że wątek się przewijał, ale nie zanotowałam 🙈 po czasie może coś się zmieniło?

Hej ja zastanawiam się nad Lionelo, mam teraz z neno ale nie posiadam tyłu polgodzinnych przerw żeby siedzieć z nim...

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2024, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka90 wrote:
    Korzystałam z zaufaj poloznej, płaciłam chyba 150 zł za kurs (dostęp na rok nie wiem ile teraz ale bardzo często są promocje). Oprócz tego polecam za darmo na YT - kurs na dziecko Rity calderaro i filmiki z darmowej szkoły rodzenia Joanny Mróz.

Teraz jest promocja - 25%, czyli z 300 zł zapłaciłam 225 zł a dostęp jest na 9 miesięcy 😉

Szarlotka90 lubi tę wiadomość

• Nowa na forum Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka90 wrote:
    U nas to pobranie właśnie jakoś spoko zniósł zapiszczał i po krzyku, z główki mu pobierali.
    A do tego szczepienia maluszek jest rozebrany czy rękawek do góry?
    U mnie to wygląda w ten sposób: mały jest rozbierany, dr ogląda, mierzy, osłuchuje i waży. Zakładamy pieluszkę i body, potem ja trzymam a pielęgniarka robi zastrzyk, trochę płaczu po wkłuciu w udko, ponieważ odczuwalne jest nie ukłucie tylko wstrzyknięcie. Przytulenie i ukojenie, i kolejne wkłucie. Po tym przytulam i jest ok. Ubieramy dół i ewentualnie karmienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2024, 18:35

izabelka90 lubi tę wiadomość

37+3: 2600 g 🥰

age.png
  • monester Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się szybko zrobiło zimno że się okazało że nie mogę wyjść na spacer bo nie mamy się w co ubrać ! U was też taka pizgawica ? Jak ubrać dziecko na 12 stopni i wiatr ?

• Nowa na forum Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    tak się szybko zrobiło zimno że się okazało że nie mogę wyjść na spacer bo nie mamy się w co ubrać ! U was też taka pizgawica ? Jak ubrać dziecko na 12 stopni i wiatr ?
    U nas właśnie piękne słońce ale bardzo zimny i silny wiatr. Ubrałam body, bluza dresowa, kurtka polarowa, spodnie dresowe i czapeczka bawełniana. Wózek był okryty, więc w środku było ciepło. Jak będzie zimniej, to chyba dodatkowo do wózka ciepły otulacz.

37+3: 2600 g 🥰

age.png
  • Osa 🐝 Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:

Też nas to zaskoczyło 🙈 dziś ubrałam w kombinezon milutki nie ocieplany, owinęłam w otulacz i zamknęłam wózek od góry 🫢 ale jak zawiało to pomyślałam gdzie mam czapkę 🫣

event.png
    39+1 4000g 56cm ☀️
    👧🏻♡
  • WiosnyFanka Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:

U nas dziś było 14 i wiatr. Zimno jak cholera.
    Założyłam Młodemu body na krótki rękaw, dresy i cienką kurtkę. Mam wrażenie, że zmarzł :-(

Aleeee uwaga! Starzy zaliczyli dziś prawie 2 godziny tylko dla siebie! Wyciągnęliśmy z garażu naszego starego, amerykańskiego złoma i wybraliśmy się na przejażdżkę jak za starych czasów. Ależ było ekstra! Oczywiście ten czas minął z prędkością światła... niestety.

Osa 🐝, izabelka90, Mimi09, Rosa_13, Kasiek789 lubią tę wiadomość

age.png
  • izabelka90 Autorytet

Wysłany: 29 września 2024, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My body na długi rękaw, kurteczka, czapka,opatulamy kocem i z tą osłoną od gondoli lub bez. Na nóżkach skarpetki i paputki.

WiosnyFanka lubi tę wiadomość

‹‹ 1141 1142 1143 1144 1145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ