Cynamonka wrote:
Milusia, a jak się w ogóle czujesz? Czy to prawda, że przy drugiej ciąży brzuch szybciej rośnie? 😀 Czy dziecię reaguje jakoś na niego, kuma, że tam się coś rusza? Myślisz już o porodzie?
Krakus, zaglądasz tu? Ten sam zestaw pytań ☺️
Cynamonka, dziękuję że pytasz. Ja czuję się całkiem dobrze fizycznie i psychicznie, ale codziennie chodzę z małą na drzemkę 😴 Myślę, że byłoby mi ciężko bez tego być z nią większość dnia samej, a mąż wraca po 17 z biura.
Moja mała mówi "bobo" i dotyka brzucha; wie, że łóżeczko jest gotowe dla bobo, te małe ubranka też określa "bobo", więc jakby coś kumała. Ale myślę, że mimo czytania Kici Koci i Nunusia to będzie zaskoczenie jak zniknę na parę dni i wrócę z nowym człowiekiem. Zwłaszcza że nadal u nas mamoza w najlepsze 🫠
Tak, u mnie brzuch rośnie szybciej, co jest ciekawe bo na wadze na plusie dokładnie tyle co z córką na tym samym etapie (+5kg). O porodzie nie myślę, pierwszy sn był dla mnie bardzo bardzo ciężki, a teraz po prostu zakładam, że będzie lepiej i go przeżyję.
Cynamonka, śledzę Cię na wątku o powrocie po rodzeństwo i trzymam kciuki za dobre wieści 🤞🏻🤞🏻