Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • AnkaSłomianka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka90 wrote:
    Anka a Ty dalej kp ?

No jakoś nie mogę skończyć 🫣🤣

🙎🏻‍♀️1985 PAI1 hetero, IO, 3x usuwane polipy (08.22, 06.23, 10.23)
    🙎🏻‍♂️1981
    13.11.23 transfer ❄️4.1.1
    20.11.23 bHCG -58
    22.11.23 bHCG- 150
    24.11.23 bHCG -345
    27.11.23 bHCG -1313
    age.png
  • Krakus Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonka wrote:
    Milusia, a jak się w ogóle czujesz? Czy to prawda, że przy drugiej ciąży brzuch szybciej rośnie? 😀 Czy dziecię reaguje jakoś na niego, kuma, że tam się coś rusza? Myślisz już o porodzie?
    Krakus, zaglądasz tu? Ten sam zestaw pytań ☺️
    Cynamonka, dziękuję że pytasz. Ja czuję się całkiem dobrze fizycznie i psychicznie, ale codziennie chodzę z małą na drzemkę 😴 Myślę, że byłoby mi ciężko bez tego być z nią większość dnia samej, a mąż wraca po 17 z biura.
    Moja mała mówi "bobo" i dotyka brzucha; wie, że łóżeczko jest gotowe dla bobo, te małe ubranka też określa "bobo", więc jakby coś kumała. Ale myślę, że mimo czytania Kici Koci i Nunusia to będzie zaskoczenie jak zniknę na parę dni i wrócę z nowym człowiekiem. Zwłaszcza że nadal u nas mamoza w najlepsze 🫠
    Tak, u mnie brzuch rośnie szybciej, co jest ciekawe bo na wadze na plusie dokładnie tyle co z córką na tym samym etapie (+5kg). O porodzie nie myślę, pierwszy sn był dla mnie bardzo bardzo ciężki, a teraz po prostu zakładam, że będzie lepiej i go przeżyję.
    Cynamonka, śledzę Cię na wątku o powrocie po rodzeństwo i trzymam kciuki za dobre wieści 🤞🏻🤞🏻

IVF:
    I FET 🩷 z nami od 07.2024
    II FET 05.2025 👎🏻cb
    III FET 06.2025👎🏻
    IV FET 🩵 04.2026 🤞🤞
  • Krakus Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka90 wrote:
    Pewnie próbowaliście, mój mały je przy stole w swoim krześle bez tej tacy jego.
    U nas podobnie przy stole tzn z krzesełka już jakiś czas temu zabrałam tacę i barierkę, więc mała sama wchodzi i schodzi z krzesełka (mamy Kinderkraft livy).

IVF:
    I FET 🩷 z nami od 07.2024
    II FET 05.2025 👎🏻cb
    III FET 06.2025👎🏻
    IV FET 🩵 04.2026 🤞🤞
‹‹ 1692 1693 1694 1695 1696
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ