X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Udany transfer - jaka klinika
Odpowiedz

Udany transfer - jaka klinika

Oceń ten wątek:
  • Frutellka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2024, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilola wrote:
    Frutellka czy Tobie rownież spadł progetseron 3 dni po transferze?
    Ja w dniu transferu w sobotę miałam 220 ng, a wczoraj 3 dni po tylko 69 ng...
    Trochę się przeraziłam, że tak spadł co prawda nadalw normie ale boje się że jak w sobotę będę badała a będzie 7 dni po transferze to będzie niższy. W ogole zawsze miałam mniej progesteronu a piersi obrzmiałe i bolące a teraz rzeczywiście są troszkę wieksze ale nie nabrzmiałe i nie bolą... Dziś 4 dzien a ja się juz objawów doszukuje a tu procz kucia jajników po progesteronie nic...

U mnie 3dpt był 100 i mniej więcej utrzymywał się koło tego poziomu a dzień przed transferem miałam chyba 80

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

Czekamy na Ciebie Synku 🩵🩵 - termin planowanego CC 12.05.2025

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)

preg.png
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ