X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Udany transfer - jaka klinika
Odpowiedz

Udany transfer - jaka klinika

Oceń ten wątek:
  • Frutellka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2024, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilola wrote:
    Frutellka czy Tobie rownież spadł progetseron 3 dni po transferze?
    Ja w dniu transferu w sobotę miałam 220 ng, a wczoraj 3 dni po tylko 69 ng...
    Trochę się przeraziłam, że tak spadł co prawda nadalw normie ale boje się że jak w sobotę będę badała a będzie 7 dni po transferze to będzie niższy. W ogole zawsze miałam mniej progesteronu a piersi obrzmiałe i bolące a teraz rzeczywiście są troszkę wieksze ale nie nabrzmiałe i nie bolą... Dziś 4 dzien a ja się juz objawów doszukuje a tu procz kucia jajników po progesteronie nic...

U mnie 3dpt był 100 i mniej więcej utrzymywał się koło tego poziomu a dzień przed transferem miałam chyba 80

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)

preg.png
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ