X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Warszawa Invimed vs Novum -invitro
Odpowiedz

Warszawa Invimed vs Novum -invitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Koniczynka28 Autorytet

Wysłany: 23 października 2020, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, jakie są Wasze opinie która klinika ma lepsze podejście w sprawie in vitro?
    Z Lublina przepisalismy się do Novum i teraz im więcej czytam tym trochę żałuje, ze nie wybrałam Invimed. Zastanawiam się jeszcze nad zmiana. Chodzi mi o podejście kliniki do leków immunologicznych czy tez stosowanie jakichś innowacyjnych metod. Widzę, ze Novum tu jest trochę „zacofane” i więcej się dzieje w Invimedzie. Ale ta opinie zbudowałam jedynie na podstawie pojedynczych informacji. Jestem ciekawa jeszcze Waszych opini

• moonlight Koleżanka

Wysłany: 26 października 2020, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam porównania, bo w sumie od początku jesteśmy w invimedzie. Ale faktycznie jeśli chodzi o kwestie immunologiczne są otwarci na leczenie. Z tego co kojarzę to w innych miastach mają nawet swoich immunologów.

Koniczynka28 lubi tę wiadomość

Invimed Warszawa/dr K.

Oligospermia, marzec 2021 start stymulacji - 5 zarodków
    Maj 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
    Lipiec 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
    Wrzesień 2021 - kriotransfer udany❤️

uwo93e3kwp8g3jx1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ