Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Witaminy , suplementy, leki pomagające zajść w ciążę!!!
Odpowiedz

Witaminy , suplementy, leki pomagające zajść w ciążę!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZaro patrze na twoj podpis u nas prawie to samo oprocz hiperhomocysteinemia -co to jest ? pytam bo moze powinam sie zbadac tez pod tym katem skoro pozostale dolegliwosci ma takie same

"Niech mi się stanie według słowa Twego"
    wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
    Udało sie w 12 cs 'na powaznie' <3
    3560 gram szczęścia <3 55cm
    Po 6 miesiącach kolejnych starań jest drugi cud <3 4146 gram
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mutację genu mthfr a1298c. Hiperhomocysteinemia może powodować uszkodzenie płodu, u mnie ryzyko Alzheimera, słabiej przyswaja się kwas foliowy, b12 i b6. Po sobie zauważyłam, że bardzo szybko robią mi się siniaki, nawet na twarzy jak pojawiał się pryszcz to robił się siny - teraz już wiem czemu.
    Robiłam badania genetyczne i kariotypy.

• Natu93 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ODDAM MEDARGIN, SELEN, ESTROFEM, PEN DO PUREGONU ORAZ LUTINUS

JESLI KTORAS CHETNA PISAC PRIV

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ