X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Witaminy , suplementy, leki pomagające zajść w ciążę!!!
Odpowiedz

Witaminy , suplementy, leki pomagające zajść w ciążę!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZaro patrze na twoj podpis u nas prawie to samo oprocz hiperhomocysteinemia -co to jest ? pytam bo moze powinam sie zbadac tez pod tym katem skoro pozostale dolegliwosci ma takie same

"Niech mi się stanie według słowa Twego"
    wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
    Udało sie w 12 cs 'na powaznie' <3
    3560 gram szczęścia <3 55cm
    Po 6 miesiącach kolejnych starań jest drugi cud <3 4146 gram
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mutację genu mthfr a1298c. Hiperhomocysteinemia może powodować uszkodzenie płodu, u mnie ryzyko Alzheimera, słabiej przyswaja się kwas foliowy, b12 i b6. Po sobie zauważyłam, że bardzo szybko robią mi się siniaki, nawet na twarzy jak pojawiał się pryszcz to robił się siny - teraz już wiem czemu.
    Robiłam badania genetyczne i kariotypy.

• Natu93 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ODDAM MEDARGIN, SELEN, ESTROFEM, PEN DO PUREGONU ORAZ LUTINUS

JESLI KTORAS CHETNA PISAC PRIV

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ