X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wizyta Med Art
Odpowiedz

Wizyta Med Art

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2019, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam pyt. Powiedzcie mi kiedy najlepiej umówić się na wizytę i potwierdzić ciążę i żeby było widać bijące serduszko. Dodam tylko że betę miałam w tamtym tyg. ponad 1300. Pisałam do lekarza AB. Jednak lekarz nic nie odpisał i w sumie nie wiem co dalej... Dzięki za odpowiedź

Magda26
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2019, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda 26 wrote:
    Hej dziewczyny mam pyt. Powiedzcie mi kiedy najlepiej umówić się na wizytę i potwierdzić ciążę i żeby było widać bijące serduszko. Dodam tylko że betę miałam w tamtym tyg. ponad 1300. Pisałam do lekarza AB. Jednak lekarz nic nie odpisał i w sumie nie wiem co dalej... Dzięki za odpowiedź
    Magda - jak taka sytuacja jest to wydaje mi sie ,ze najlpiej bedzie jak poprostu zapiszesz sie na wizyte bo to beta juz jest bardzo ladna ,aby doktor potwierdzil ciaze .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ