X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wizyta Med Art
Odpowiedz

Wizyta Med Art

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2019, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam pyt. Powiedzcie mi kiedy najlepiej umówić się na wizytę i potwierdzić ciążę i żeby było widać bijące serduszko. Dodam tylko że betę miałam w tamtym tyg. ponad 1300. Pisałam do lekarza AB. Jednak lekarz nic nie odpisał i w sumie nie wiem co dalej... Dzięki za odpowiedź

Magda26
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2019, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda 26 wrote:
    Hej dziewczyny mam pyt. Powiedzcie mi kiedy najlepiej umówić się na wizytę i potwierdzić ciążę i żeby było widać bijące serduszko. Dodam tylko że betę miałam w tamtym tyg. ponad 1300. Pisałam do lekarza AB. Jednak lekarz nic nie odpisał i w sumie nie wiem co dalej... Dzięki za odpowiedź
    Magda - jak taka sytuacja jest to wydaje mi sie ,ze najlpiej bedzie jak poprostu zapiszesz sie na wizyte bo to beta juz jest bardzo ladna ,aby doktor potwierdzil ciaze .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ