Wrocław in vitro
-
nick nieaktualnyGdzie polecacie zabieg we Wrocławiu, chodzę do invimedu, ale niestety nie uda mi się dostać do lekarza z którym chciałabym kontynuować współpracę, ten do którego chodzę nie wzbudza mojego zaufania. Wiem, że invimed ma najlepsze opinie, ale może jednak jest coś wartego uwagi?
-
a możesz powiedzieć o jakich lekarzach mówisz? byłam ich pacjentką kilka lat temu, dzięki nim mam cudownego syna (IUI) i planuję wrócić po rodzeństwo dla niego i chętnie poczytam aktualne opinie wtedy byłam bardzo zadowolona w przeciwieństwie do wizyt w konkurencyjnej klinice
Dominisia883 lubi tę wiadomość
po 6 latach starań, po drodze 2 aniołki, 1 IUI czerwiec 2015 Invimed Wrocław
powrót po rodzeństwo-
IUI 18.10.2018
IUI 11.2018 odwołana
IUI 12.12.2018 odwołana
11.2019 ICSI 10 kom., 5 zarodków- transfer 3-dniowca 1 klasy zero mrozaków
ja- 36 lat, ponoć wszystko ok, AMH 1,5
mąż- 35 lat, bardzo słabe nasienie, zwapnienia w jądrach -
CzereśniowaMama, też jestem ciekawa Twojej opinii (dlaczego nie możesz się dostać do lekarza, z którym chciałabyś współpracować?), gdyż też jestem pacjentką Invimedu.
Trafiłam jednak do dr Wickiewicz i będę zmieniała na Gizlera.IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
Taśta mogłabym dodać Cię do znajomych i napisać do Ciebie? Dowiedzieliśmy się wczoraj że u nas to już tylko in vitro i chcemy próbować we Wrocławiu i mam kilka pytań bo całkiem zielona jestem w tym temacieKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia, jeśli Twoje pytania nie są zbyt osobiste, zadaj je proszę w wątku, aby inne dziewczyny też mogły skorzystać z rad i obserwacji doświadczonych koleżanek:)
Taśta, co było lepsze w jednej klinice w stosunku do drugiej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 15:01
Klara Wysocka lubi tę wiadomość
Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S -
Dominisia883 oczywiście dodaj i pisz śmiało jeśli nie chcesz pytać na forum
Lil_m ciężko mi podać konkretne powody- po prostu tam nie poczułam się tak dobrze jak tu, mimo że w Invimedzie pierwsza diagnoza po pierwszych wynikach (morfologia 0% i wszystkie możliwe parametry poniżej normy) to było in vitro i lekko się przeraziłam ale lekarz nie naciskał i pokierował jak działać żeby spróbować podciągnąć wyniki w górę żeby było zdatne do IUI. W Invikcie miałam wrażenie że podeszli do nas bardzo szablonowo, bez wgłębienia się w wyniki a mielismy tego sporo zlecono nam sporo badań bardzo drogich które były trochę na wyrost, powiedzieli mi że bez sprawdzenia drożności nie ma szans na podejście do IUI, mimo że u mnie większym problemem było utrzymać ciążę a nie w nią zajść natomiast w invimedzie mimo że doktor jest dość "specyficzny" i można go odebrać a pierwszej wizycie jako gbura potraktował nas indywidualnie no i mamy efekty tej pracypo 6 latach starań, po drodze 2 aniołki, 1 IUI czerwiec 2015 Invimed Wrocław
powrót po rodzeństwo-
IUI 18.10.2018
IUI 11.2018 odwołana
IUI 12.12.2018 odwołana
11.2019 ICSI 10 kom., 5 zarodków- transfer 3-dniowca 1 klasy zero mrozaków
ja- 36 lat, ponoć wszystko ok, AMH 1,5
mąż- 35 lat, bardzo słabe nasienie, zwapnienia w jądrach -
Moja znajoma już właśnie skorzystała z dofinansowania zapłodnienia pozaustrojowego. Leczy się w Invikcie: https://www.klinikainvicta.pl/leczenie-nieplodnosci/programy-in-vitro/program-in-vitro-we-wroclawiu/.Według mnie najlepsza placówka w Polsce jeżeli chodzi o in vitro.
-
annaaia wrote:Moja znajoma już właśnie skorzystała z dofinansowania zapłodnienia pozaustrojowego. Leczy się w Invikcie: https://www.klinikainvicta.pl/leczenie-nieplodnosci/programy-in-vitro/program-in-vitro-we-wroclawiu/.Według mnie najlepsza placówka w Polsce jeżeli chodzi o in vitro.×Nieprawidłowy kariotyp
1 Procedura(4 pobrane,3 zaplodnione)
I 2020 ET 😔
VI 2020 FET😔
2 Procedura (8 pobranych,8 zapłodnionych)
VIII 2020 ET😔
X 2020 FET😔
3 Procedura (5 pobranych,2 zapłodnione)
II 2021 ET 🥰 -