wrocław ktory lekarz dobry? endometrioza
-
Kochane znacie jakieś sklepy zielarskie we Wrocławiu?
Poszukuję OWOCU NIEPOKALANKA (niezbędnego w mieszance ziół Ojca Sroki) i nigdzie go dostać nie mogę? Możecie mi coś doradzić?
W necie jest, za produkt 50g trzeba zapłacić 2,50zł to grosze, ale dochodzi przesyłka i wychodzi już 13zł, a ja nie znoszę przepłacać. Takie mam "zboczenie" ;-p
Pozdrawiam!"Nigdy nie wiesz, kiedy miłość przyjdzie.
Oczywiście, nie można o niej za dużo myśleć, bo wtedy właśnie nie przyjdzie.
Ale w końcu TO się stanie.
I wtedy stanie się jasne, że warto było marzyć ... i CZEKAĆ." -
Morisek,
Czy nadal temat aktualny? Ja mogę polecić naprotechnologa. Z Wrocławia.
Wspaniała, ciepła osoba i wnikliwy lekarz z ogromną wiedzą.
Jeśli nadal potrzebujesz, to podam namiarysylwiunia lubi tę wiadomość
"Zamienię pustynię na pojezierze,
a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18
-
Witam. Jestem z Oławy dużo kobiet zamiast skorzystać z usług lekarzy na miejscu jeżdżą do Wrocławia do Joanny Michniewicz. ja sama u niej nie byłam ale słyszałam mnóstwo opinii pozytywnych. Ponoć wizyta u niej to godzina czasu.Ponoć bardzo dokładna. miałam się do niej wybrać ale okazało sie że problem nie leży po mojej stronie...Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
Morisek, dr. Urszula Sieradzka.
http://sieradzka.jowita.info/
Polecam z całego serca. Dokładna, wnikliwa, delikatna, życzliwa i dająca masę nadzieji.
Ale też w ogóle polecam naprotechnologię...
Powodzenia!sylwiunia lubi tę wiadomość
"Zamienię pustynię na pojezierze,
a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18
-
Gianna wrote:Morisek, dr. Urszula Sieradzka.
http://sieradzka.jowita.info/
Polecam z całego serca. Dokładna, wnikliwa, delikatna, życzliwa i dająca masę nadzieji.
Ale też w ogóle polecam naprotechnologię...
Powodzenia!
Gianna byłaś u niej ? Ja idę we wtorek 17 lutego, jak wygląda u niej wizyta ? opowiedz coś jakie robi badania na pierwszej wizycie napisz coś proszę
sylwiunia lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam wczoraj u dr sieradzkiej, od razu stwierdziła mi na podstawie usg że mam niedoczynność ciałka żółtego... do tego na 99% endometrioza - zeka mnie zabieg najprawdopodobniej. Mam zrobić wszystkie badania i z nimi iść w 7 dniu kolejnego cyklu.. czuję że długa droga przede mną do zostania mamą...
Ania1986 lubi tę wiadomość
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niedoczynnosc cialka po tym ze po owu sciana macicy miala 7.7 cm a powinna miec 9. Ale w 7 dniu po owu progesteron wyszedl mi 16.80. Endo ponoc widac na usg ale potwierdzilo ja badanie markera ca 125. Niestety....Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
AMH 1,98
-
Morisek ja mam namiary na trzech lekarzy od endometriozy
1. dr Mikołaj Karmowski
2. dr Marek Pochwałowski
3. dr Ewa Milnerowicz - Nabzdyk
Jak wpiszesz ich nazwiska to znajdziesz gdzie przyjmują - pierwsi dwaj tylko prywatnie.
AMH 1,98
-