X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wspieramy sie! My PCOS
Odpowiedz

Wspieramy sie! My PCOS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W lipcowych staraczkach stwierdziliśmy, ze przyda sie Nam wątek wspierający Nas. Jestesmy kobietami z PCOS i damy radę!!!

• Zieziulka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Agniechaaaa,dołączam, tylko teraz się okazało, że PCOS to mój najmniejszy problem. No ale z nim też trzeba walczyć by chociaż myśleć o inseminacji bądź in vitro.

⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡

🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
    🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nie myśl odrazu aż tak odległe :) niedługo macie wizytę u lekarzy i obi Was pokierują co i jak jestem przekonana, że bedzie ok!!!:**

• Zieziulka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że są tu już jakieś wątki z PCOS.

Asia_88 lubi tę wiadomość

⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡

🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
    🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc

• Asia_88 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 12:04

m2tKp2.png
    "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem."
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ