X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wymaz z kanału szyjki
Odpowiedz

Wymaz z kanału szyjki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anka1987 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!. Okazało się, że mam bakterie w szyjcie macicy. Brałam antybiotyki 20 dni po czym po 14 dniach od ostatniej tabletki mam zrobic wymaz. Akurat wypadnie, że dostane okres. Czy zamiast po 14 dniach mogę zrobić wymaz po 12 dniach ?

• magda_31 Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz spokojnie zrobić po 12 dniach. Antybiotyk utrzymuje się ok. tygodnia. Zalecają robić wymazy minimum 5 dni po braniu antybityku.

• anka1987 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serdecznie dziękuję za podpowiedź :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ